Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder

Zispa som teamsponsor af Team Rynkeby 2017

zispa som teamsponsor af Team Rynkeby 2017

Zispa som teamsponsor af Team Rynkeby 2017

Der var masser af gode ben og gode vibrationer, da Team Rynkeby igen i år cyklede 1200 km fra Danmark til Paris, Frankrig. Zispa var ‘på benene’ hos de seje cykelryttere fra hold 13.

– Vi valgte i år at støtte Team Rynkeby og støtte børn – og deres familier – med kræft. Et vigtig initiativ, som bakkes op af en masse frivillige. Det giver rigtig god mening – og gode vibrationer.

– Frank Helbo Christensen, partner i Zispa

Støt kampen ‘Børn med kræft’

Team Rynkeby støtter kampen mod børnekræft gennem indsamlinger i Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne og Island. De penge som samles ind afleveres til børnekræftorganisationer for at støtte forskning i børnekræft.

I 2016 donerede Team Rynkeby 65,8 mio. DKK til kampen mod børnekræft. De 43 mio. DKK gik til Børnecancerfonden. Læs mere om Team Rynkeby her