fbpx

Få nu styr på it-sikkerheden

zispa, sikker identitet, sikkerhed, it, it sikkerhed, hacking

Få nu styr på it-sikkerheden

850 315 Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder

Få (nu) styr på it-sikkerheden

Europæiske undersøgelser slår fast, at Danmark er det mest digitale land i Europa. Men med digitalisering er der også mere data – og it-sikkerhed – for virksomhederne at holde styr på. Forbedret teknologi kan gøre det både nemmere og billigere for virksomhederne at få lukket de digitale huller i sikkerheden. IT-virksomheden Zispa fra Vejen sætter it-sikkerhed og ’sikker identitet’ på dagsorden med gratis arrangement den 29. august 2019.

Cybercrime, hacking, catfishing.

Med digitaliseringen og den stigende mængde af følsomme data, bliver danske virksomheder mere sårbare for it-kriminalitet, der truer både den personlige identitet og virksomhedernes forretningsnerve. Og der er plads til forbedring.

For går det galt, kan det koste mange penge. For den lille virksomhed kan det være fatalt. Men det behøver dog ikke være svært – og dyrt – at it-sikre virksomheden:

– Danske virksomheder er blevet meget bedre til at få styr på it-sikkerheden og deres data. Siden persondataforordningen trådte i kraft sidste år er der ryddet grundigt op og lukket en del it-sikkerhedshuller, siger Tom Frandsen, partner i it-virksomheden Zispa i Vejen, og fortsætter:

– Hvor det før ofte var dyrt og omstændigt, for især små virksomheder, så er teknologien blevet nemmere og lettere at implementere og håndtere. Og så er virksomhedernes medarbejdere også blevet mere uddannede og opmærksomme. Men det kan blive endnu bedre – for uvedkommende personer bliver stadigt dygtigere til at skaffe sig adgang til virksomhedernes data.

Når stærke passwords ikke er nok

Ofte er simple passwords det eneste værn mod hackere eller andre uvedkommende. Og det gør det alt for nemt for uvedkommende gæster.

– Passwords er skræmmende lette at knække for selv middelmådige IT-kriminelle, siger Bjarke Alling, direktør i IT-virksomheden Liga og formand for IT-branchens sikkerhedsråd og uddyber:

– Der er adskillige gode løsninger, som gør virksomhederne i stand til at indføre fx 2-faktorsikkerhed. Sikkerhedsløsninger, hvor medarbejdere får adgang til virksomhedens data med en kombination af et kodeord og en adgangsapp eller SMS-kode. Noget som de fleste IT-brugere er vant til fra fx fjernadgang til arbejdspladsen eller til deres mailkonti – eller via et fysisk adgangskort med chip.

Sikker identitet og beskyttelse af data

Det er et stort arbejde at holde styr på it-sikkerheden, men virksomhederne kan med fordel automatisere styringen af adgangen til data og systemer, så de ikke skal bruge så mange kræfter på at løfte opgaven.

– Hvis du skal styre adgang effektivt, er du nødt til at oprette, udstede, anvende og revidere adgang til data og systemer – og at automatisere processen. Det er den eneste effektive måde at styre adgang til komplekse og talrige systemer, siger Bjarke Alling.

Meget simpelt forklaret, så gælder det for virksomhederne om at have styr på data på især 3 områder:

  1. Hvem har adgang til virksomhedens data – og er det den rigtige person (eller en falsk profil)?
  2. Hvad har medarbejdere adgang til – har de de rigtige rettigheder?
  3. Hvordan er processerne omkring håndtering af data (jf. persondataforordningen – GDPR)?

– Med de mange nye og forbedrede sikkerhedsteknologier, er det blevet langt nemmere at verificere adgangen til virksomhedernes data. Det, det i sidste ende handler om for virksomhederne er at have styr på, hvem der har adgang til data og hvor dataene ligger. Og det vil vi gerne sætte endnu mere fokus på. Helt op på ledelsesniveau, slutter Tom Frandsen.

Virksomheder og offentlige organisationer kan blive opdateret på nyeste teknologi inden for it-sikkerhed og høre mere om sikker identitet, 2-vejsfaktorer, GDPR-håndtering m.v. på eventen ’Sikkerhed på IT’. Det foregår den 29. august fra kl 9.00-15.00 hos Zispa, Ådalen 13B i Vejen. Det er gratis at tilmelde sig eventen (kun for virksomheder/offentlige organisationer). 

Se programmet og tilmeld her

For mere information om eventen ’Sikkerhed på IT’ eller Zispa, så kontakt Tom Frandsen, tlf. +45 2165 3449, tnf@zispa.dk.

 

TIME CUBE

Forudbestil vores TIME CUBE - og du hører fra os snarest


TIME CUBE

Forudbestil vores TIME CUBE - og du hører fra os snarest


Besparelse per måned

Antal brugere
stk
x
Timetakst
kr
Produktion: 265 kr
Administration: 330 kr
Ingeniør: 440 kr

Arbejdstid
m
Minutter per dag
Arbejdsdage
d
Arbejdsdage per måned

(((Antal brugere x Arbejdstid) x Arbejdsdage) / 60) x Timetakst
Resultat
kr
Sparet per måned

Prøv FiLR

- gratis og uforpligtende i 14 dage
Du skal blot udfylde kontaktformularen, så får du en mail fra os med nemme instruktioner til at komme i gang.


captcha

Kostpris per måned

Antal ChromeBit's
stk
x
ChromeBit mini-pc
kr
Pris per ChromeBit

Antal brugere
stk
Dem som skaber indhold
Internal user
kr
Pris per medarbejder

Antal skærme
stk
x
WAO screen
kr
Pris per skærm per måned

WAO site
kr
Leje af plads
WAO space
GB
5 kr per GB (10 GB standard)

*Tilpasning af skærmlayout: Pris efter aftale

WAO site + (Antal ChromeBit's x ChromeBit mini-pc) + (Antal medarbejdere x Internal user) + (WAO screen x Antal skærme) + WAO space
Resultat
kr
Pris per måned

 

Kostpris per måned

Antal brugere
stk
Eksterne brugere er gratis
WAO user
kr
Pris per intern medarbejder

 

WAO site
kr
Leje af platform
WAO Space
GB
5 kr per GB (10 GB standard)

 

SCRUM
350 kr
Target Board
450 kr

 

Portefølje
350 kr
Gantt
450 kr

 

WAO site + (Antal brugere x WAO user) + WAO Space + SCRUM + Target Board + Portefølje + Gantt
Resultat
kr
Pris per måned

 

Besparelse per måned

Antal brugere
stk
x
Timetakst
kr
Produktion: 265 kr
Administration: 330 kr
Ingeniør: 440 kr

 

Arbejdstimer
t
Timer per måned
Forventet effekt
%
x

 

Antal brugere x Timetakst x Arbejdstimer x Forventet effekt
Resultat
kr
Sparet per måned