30 min online sparring

Dine informationer så vi kan lave en aftale med dig

Emnevalg

Hvad skal din online sparring handle om?

Afkrydsningsfelter

Giv os nogle ideer om, hvad du ønsker at tale om, så du kan få mest muligt ud af dine 30 minutter.

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgsel, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgselsformular

Dine informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Radioknapper

Beskriv din forespørgsel

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Antivirus er ikke bare antivirus

Antivirus or AI Antivirus

Antivirus hvorfor? Ligesom trusler udvikler sig, gør folkene bag dem også. De onde bliver klogere og klogere – og det kræver intelligent antivirus.

Antivirus bliver din redning. Som virksomhed er du konstant under angreb fra cybertrusler og virus. Og menneskene bag truslerne på nettet bliver desværre klogere og klogere. Både i måden de udfører deres angreb på, men også teknologien, som de benytter, udvikler sig.

Ved hjælp af teknologi kombineret med live-hacking kan de udvikle og tilpasse deres angreb – imens de udfører det. At være i stand til at stoppe en bestemt type trussel i dag, sikrer dig ikke imod det, der kommer i morgen. Derfor er det vigtigt, at du har en god sikkerhedsløsning, der hele tiden tilpasser sig den verden, vi lever i. De intelligente antivirus programmer findes heldigvis allerede.

Antivirus er ikke længere nok

Der findes mange forskellige antivirus-programmer i dag. Desværre tager mange virksomheder sig til takke med, at softwaren alene skal løse problemet. Vi skal bare huske, at hackere også er mennesker, og de tilpasser sig også hele tiden. Derfor er du som virksomhed også nødt til at have et værn, der hele tiden følger med udviklingen, så forbryderne bliver fanget i nettet, før de kommer ind.

Èn ting er, at du skal sørge for at opdatere din antivirus, så den hele tiden er up-to-date med alle kendte virus. Men i dag er det vores klare holdning, at det ikke længere er nok. Et standard software-program scanner efter kendte viruspakker, og hvordan de ser ud som helhed. Og man bør spørge sig selv, om det er nok at have tillid til et stykke software alene, når det er mennesker, der konstant udvikler sig, der er den reelle trussel?”

Vores svar er desværre et klart NEJ!

Ønsker du at læse mere om vores anbefalede antivirus, kan du følge linket her.

En historie fra det virkelige liv

Vi har med jævne mellemrum fornøjelsen af at få nye samarbejdspartnere hos Zispa. Nogle samarbejdspartnere har mange servere og dermed også data, der skal hostes. Når man skifter leverandør, ligger der et større arbejde i at flytte data fra ét sted til et andet.

Inden vi flytter en samarbejdspartners data ind i vores setup, foretager vi altid en dybdegående scanning efter virus. Det skyldes, at vi altid arbejder med håndtering af data ud fra et ”zero trust” princip. Vi stoler simpelthen ikke på, at nogen andre kan gøre det godt nok.

Til vores store forbløffelse kunne vi konstatere, at 40% af kundens data var inficeret. Flere ondsindede Malware-installationer var i gang og hyggede sig med data. Vi lukkede alle adgange og isolerede hændelserne, og vores teknikere måtte bruge mere end 60 timer på at rense og genskabe data, før data var klar til at blive overført og køreklar igen.

Hvordan kunne dette ske?

Samarbejdspartneren havde valgt at nedprioritere sin sikkerhed, og var ikke blevet udfordret på den risiko, som det er for forretningen. Det var et spørgsmål om prioritering af økonomi, for man sparer jo de steder, man kan – og her havde man så ikke taget højde for de mulige konsekvenser, der kunne følge.

Det er nemt at tænke “dumt” – og det er vi da sådan set enige i, selvom det nok mere er uvidenhed end dumhed, der ligger bag beslutningen. Og desværre er denne tankegang meget udbredt, og for nogen går det rigtig galt.

Det gør ondt både før, under og efter

Vores nye samarbejdspartner var uarbejdsdygtig i 2 døgn, og det kunne mærkes på bundlinjen både før, under og efter.
Før: Drift og data var ustabilt, dette skyldtes de mange ondsindede programmer, der var på spil. Derfor var der flere hovedpiner, end hvad godt var.

Under: Mens oprydningen stod på, var det ren ineffektivitet, da medarbejderne stadig skulle have løn, og kunderne stadig ville købe – men ikke kunne få lov.

Efter: Der kom en stor regning for den uhensigtsmæssige håndtering af data, der kunne være undgået.

Da data var renset og genskabt, var alle de generende elementer væk – så heldigvis mærkede de også en markant bedre drift efterfølgende.

For at du er sikret, er du nødt til at tage din datasikkerhed og antivirus seriøst.

Din første tanke er sikkert: ”Dét lyder dyrt!”

Tja. Det koster selvfølgelig. Men når du skal vurdere, om en sikkerhedsløsning er dyr, er du nødt til at se på, hvor meget det koster dig, hvis din virksomhed går i stå i bare et eller flere dage, fordi I ikke kan tilgå data. Dét er den sande pris på, hvad god sikkerhed må koste.

Skal vi tage en uforpligtende snak og kigge på din sikkerhed? Book et 30 minutter onlinemøde med en af vores eksperter, så hjælper vi dig med at blive klogere.

Book 30 min Online Sparring nu

Relateret produkter

Næste generation Antivirus

Se løsning

Del denne artikel