Skriv os et par ord om din forespørgsel, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgselsformular

Dine informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Radioknapper

Beskriv din forespørgsel

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Co-creation blev til digital uddannelses- og community-platform

Zispa Case-Storm

Kan du spare tid og administrative ressourcer gennem automatisering og digitalisering? Og hvordan skaber du samtidig mere forretning?

Læs i denne korte case, hvordan House of Six Sigma sammen med Zispa digitaliserede forretningen og gjorde den mere skalérbar, både nationalt – og på sigt internationalt.

Hvem er House of Six Sigma?

House of Six Sigma er et uddannelses- og konsulenthus indenfor organisations- og ledelsesfilosofien Lean Six Sigma. Storm hjælper små og store virksomheder (private som offentlige) med at optimere og effektivisere deres processer, løse komplekse problemer og skabe de varige forandringer.

Hvad var co-creation oplægget?

House of Six Sigma ville gerne styrke de interne processer og skabe et optimalt digitalt flow på tidligere ’håndholdte’ opgaver. Det ville både gøre det nemmere at skalere forretning uden at de ansatte nødvendigvis skulle løbe hurtigere, men også give kunder og undervisere en bedre oplevelse.

House of Six Sigma ønskede også at skabe en digital uddannelsesplatform og et community, hvor både kursister, undervisere, administrationen og andre med interesse i Six Sigma kunne inspirere, videndele og sammen skabe en tættere (faglig) dialog. Og samtidigt udvikle kompetencer indenfor feltet.

Hvordan blev opgaven løst?

I den første del af udviklingen af den digitale platform byggede Zispa en digital kursusplatform. Her skulle kursister, undervisere og administrationen kunne indgå i et bedre og digitalt flow. Det ville spare Storm nogle af de manuelle administrative opgaver.

Vi i administrationen har arbejdet med ’systemet’ i 5 måneder og er godt i gang. Nu er det vores brugere, som skal hjælpe os med at videreudvikle og løbende give feedback, så platformen og det digitale fællesskab kan opnå den ønskede flyvehøjde. Ting tager tid, men vi har tillid til at gevinsten er inden for rækkevidde.”

– Ane Storm Ry, CEO House of Six Sigma

Anden del af den digitale løsning var udvikling af et digitalt community, som skulle involvere deltagere, give feedback til House of Six Sigma og Zispa. Det ville også give mulighed for at følge deltagere på den digitale ’rejse’.

I videoen herunder kan du se og høre mere om Storms community og den digitale platform

Om Storm House of Six Sigma

House of Six Sigma ligger i Holte og er grundlagt af Ane Storm Ry i 2002. Læs mere om Storm på www.houseofsixsigma.com.

Hvad er co-creation?

Hos Zispa udvikler vi digitale produkter – i samarbejde med vores kunder. Co-creation er der også nogen, der kalder det.

  • Hvad skaber værdi i din forretning – og for dine kunder?
  • Hvordan skaber vi (sammen) det bedste og mest ’levedygtige’ produkt til kunden?
  • Hvor hurtigt kan du tjene penge på det?

Hvordan arbejder vi med co-creation?

Vi skaber en ramme for meningsfuldt samarbejde og co-creater med kunder, leverandører, samarbejdspartnere og ledelse. Samtidig afstemmer vi fælles forventninger. Vi udvikler et digitalt produkt, som tager udgangspunkt i brugerens erfaringer og behov som også kan bruges i andre sammenhænge. Til gensidig gevinst for både dig, din kunde – og os. ”Noget er skabt som gavner alle.”

Du kan i denne video høre mere om co-creation i et interview med professor Venkat Ramaswamy fra Wharton University of Pennsylvania (11:43 min).

I Zispa leverer vi ikke kun digitale produkter, men hjælper dig med at gentænke og digitalisere arbejds- og forretningsgange. Simpelt og effektivt.

Relateret produkter

LMS med eScholar

Et kursussystem hvor kursusadministration, underviser og kursisten går i takt

Se løsning

Del denne artikel