Skriv os et par ord om din forespørgsel, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgselsformular

Dine informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Radioknapper

Beskriv din forespørgsel

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Easyfood fremstiller innovativt kvalitetsbagværk til convenience-kategorien. Deres produktions-setup er ekstremt fleksibelt og kan håndtere alle typer bagværk, bake-off og convenience-produkter. Derfor kan de hurtigt omsætte tendenser i markedet til nye, gennemtænkte koncepter, der kan opdatere og supplere kundernes sortiment og styrke deres forretning.

Virksomheden blev grundlagt i 2000 i Kolding, Danmark, hvor de stadig har produktionen og hovedkontor. Herudover har de i dag også produktion internationalt gennem partnere.

Easyfood sælger deres produkter i 13 lande til kunder som Starbucks, McDonald, CircleK, 7-eleven og COOP.

Besøg Easyfood

Projekter for Easyfood

Digital Produkt Udviklings Tragt (PU Tragt) som får salg, innovation, QA og prøvebageri som sikre at alle afdelinger præcis ved hvilke viden/data de skal tilfører produktet så alle specifikation og en endelig kostpris kan estimeres. Læs casen her.

Håndtere af fødevarer certifikator fra underleverandører som sikre at system automatisk rekvirer opdaterede certifikator på f.x. økologi, hallal mm. når disse udløber så vi er sikker på at en audit ikke forhindre produktionen.

Infoskærms løsning hvor forskellige afdelinger kan bringe viden ud til forskellige skærme som viser relevant indhold i forhold til medarbejdergruppen.

Del denne artikel