Skriv os et par ord om din foresprøgelse, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgselsformular

Dine informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Radioknapper

Beskriv din forespørgelse

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Hold ondskaben fra døren til din virksomhed

Vi skal bare holde ondskaben fra døren

KEN Hygiene Systems har brug for en solid it-sikkerhedsløsning, der hverken koster dem unødvendig tid eller besvær. Derfor har de samlet alt hos én pålidelig leverandør.

KEN Hygiene Systems er en virksomhed, der målrettet arbejder på at holde skidtet væk: De udvikler og sælger løsninger til opvask og desinfektion på hospitaler, laboratorier, restaurantkøkkener med mere.

Når det gælder deres egne it-systemer skal skidtet også bare holdes væk, og det er ikke noget, KEN ønsker at bruge mere tid på end højst nødvendigt. Derfor har de investeret i en samlet løsning fra Sophos, som betyder, at de kan bruge tiden på at udvikle kerneforretningen.

“Jeg er ansvarlig for it. Men jeg foretrækker at lægge fokus på det forretningsnære it  – det, der handler om at modtage nogle kundeordrer, fakturere, modtage betaling, holde styr på vareflowet – det kæler vi for hver eneste dag for at være sikker på, at det fungerer bedst muligt,” siger økonomidirektør for KEN, Henning Sørensen.

Derfor har han alt, hvad der hedder firewalls, mailscanning, antivirus, web-beskyttelse og sikre VPN-forbindelser i en samlet pakke fra Sophos.

“Det handler om, at vi har brug for en pålidelig løsning. Når vi har det hele samlet via én leverandør, er der  en sikkerhed for at tingene hænger sammen – og at vi kun skal adressere tingene et sted, hvis der skulle være nogen problemer. For i denne her forbindelse er intet nyt godt nyt,” siger Henning Sørensen”Jeg er ansvarlig for it. Men jeg foretrækker at lægge fokus på det forretningsnære it – det, der handler om at modtage nogle kundeordrer, fakturere, modtage betaling, holde styr på vareflowet – det kæler vi for hver eneste dag for at være sikker på, at det fungerer bedst muligt,” – Henning Sørensen, økonomichef for KEN Hygiene Systems

Del denne artikel