30 min online sparring

Dine informationer så vi kan lave en aftale med dig

Emnevalg

Hvad skal din online sparring handle om?

Afkrydsningsfelter

Giv os nogle ideer om, hvad du ønsker at tale om, så du kan få mest muligt ud af dine 30 minutter.

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgsel, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgselsformular

Dine informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Radioknapper

Beskriv din forespørgsel

Størst tilladte upload: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Har din SMV brug for en digital rådgiver?

Hjælp giver tilskud til digital indsigt (krusedullen)

ZISPA har mange års erfaring i at hjælpe firmaer med digital udvikling

Gennem de sidste 10 år har ZISPA arbejdet med digital omstilling i mange virksomheder primært inden for produktion. Ligeledes har vi vejledet, rådgivet og supporteret større og mindre virksomheder indenfor IT-sikkerhed/Cybersikkerhed, informationssikkerhed og rådgivet i forbindelse med udarbejdelse af IT Politik.

Men uanset hvilket fokus samarbejdet har, arbejder vi altid med tillid, før vi arbejder med løsninger. Vi prioriterer, at lære dig og din virksomhed at kende. Det er nemlig grundlæggende, for at vi kan give jer den bedste rådgivning.

Vi er et hus med forskellige kompetencer, hvilket gør os i stand til at hjælpe dig med flere dele af, eller hele processen. Vi kan også hjælpe dig med den indledende proces, hvor ansøgningen skal udformes. Her er det vigtigt, at virksomhed og projekt bliver beskrevet korrekt, så du bliver klædt på til at finde den rigtige rådgiver.

Ligger dit projekt indenfor ZISPA’s kompetenceramme, er vi også i stand til at byde ind på det videre forløb, når virksomhedens ansøgning er blevet godkendt. Er du i tvivl om hvorfor, du bør gå i gang digitalisering, så læs med her, hvor du også kan læse flere kundecases.

Ræk ud og få online sparring

Mød vores rådgivere inden for digitalisering og cybersikkerhed

Vinni Bjerg Lyhne
Digital Forretningsudvikler og Scrum Master.

Speciale – Digitalisering af arbejdsgange

Ræk ud til Vinni | CV i Rådgiverdatabasen

Få sat skub i den digitale udvikling af virksomheden med en SMV Digital rådgiver

Vinni afdækker og finder potentialet for den digitale omstilling i virksomheden. Helt fra salg til levering og kundeservice / ‘aftersales’ – altså i hele virksomhedens værdikæde. Derudover kan det være afdækning af en kunderejse i form af en platform, hvis formål er højere kundeservice og dermed øget kundeloyalitet.

Vinni kan også hjælpe med implementering i form af projektstyring og tovholder i aftaler, processer, tests og træning fx, i kraft af hendes mange års erfaring som Projektleder / Scrum Master.
Søg en af puljerne på 25.000,- eller 100.000,- og få besøg af Vinni.

Tom Nørgaard Frandsen
Infrastruktur Specialist og Partner i ZISPA

Speciale – IT-Sikkerhed.

Ræk ud til Tom | CV i Rådgiverdatabasen

Få styr på din virksomheds it-sikkerhed, data og systemer med SMV Digital rådgiver Tom Nørgaard Frandsen.

Baseret på virksomhedens branche og deraf sikkerhedsmæssige behov, samt krav og ønsker udarbejdes en grundig vurdering af sikkerhedsproblematikken og tilhørende risikoanalyse. På det grundlag og efterfølgende dialog udarbejdes der handlingsplaner for de områder, der giver bedst værdi for virksomheden at fokusere på.

Sikkerhed og etik bør forankres fra top til bund i virksomheden – dog er det vigtigste virksomhedens brugere – med forankring af “sund fornuft” og uddannelse – så sikkerhedsfundamentet bliver stærkt. Søg en af puljerne på 50.000,- eller 100.000,- og få besøg af Tom.

Martin Eggert
Virksomhedskonsulent og Salgschef

Ræk ud til Martin | CV i Rådgiverdatabasen

Få hjælp til at komme i gang med SMV Digital rådgivning

Med hands-on erfaring har Martin igennem mere end 10 år arbejdet med innovation og digitalisering af mindre virksomheder fra analog til digital drift. hvor implementering og udvikling af nye IT-systemer samt automatisering af daglige arbejdsgange var hovedelementerne i digitaliseringen af hver enkelt virksomhed.

Med stor erfaring i SMV:Digital kan Martin således rådgive på et overordnet niveau og ikke mindst vejlede omkring, hvilke puljer der med fordel kan søges til afdækning af et givent projekt i rejsen på at få jeres virksomhed mere digitaliseret. Det gælder puljen på både kr. 25.000,-, kr. 50.000,-eller kr. 100.000,- . Få mere viden om puljerne her.

Del denne artikel