30 min online sparring

Dine informationer så vi kan lave en aftale med dig

Emnevalg

Hvad skal din online sparring handle om?

Afkrydsningsfelter

Giv os nogle ideer om, hvad du ønsker at tale om, så du kan få mest muligt ud af dine 30 minutter.

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgsel, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgselsformular

Dine informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Radioknapper

Beskriv din forespørgsel

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

SMV:Digital Rådgivning

SMV: Digital - Trænger du til hjælp med at komme videre med din digitaliseringsstrategi

Tilskud til hjælp med digitale ambitioner

SMV:Digital er et tilskudsprogram, hvor du kan få digital rådgivning til digital omstilling i din virksomhed.
Det kan være for at styrke jeres online salg, udvikle virksomhedens digitale kompetencer, eller få hjælp til at afdække og kortlægge hvad der med fordel kan digitaliseres i netop jeres virksomhed. Det styrker jeres konkurrenceevne og ikke mindst fremtidssikrer virksomheden.

Er du interesseret i at få vejledning? Ring og få op til 30 minutters gratis sparring

Ring nu 76 13 14 45

Det er også muligt at søge tilskud til at få set nærmere på virksomhedens IT-sikkerhed. Trusselsbilledet er i konstant forandring, og kun ved at følge med tiden og være så meget på forkant som muligt, har man de bedste muligheder for at holde ubudne gæster ude. Derfor giver det god mening at få en IT sikkerheds ekspert forbi jeres virksomhed.

Programmet indeholder en række relevante tilbud i form af tilskud til indkøb af privat rådgivning, tilskud til investering og kompetenceudviklingsforløb. Der er flere puljer, der kan søges om.

SMV:Digitals logo

Kr. 50.000,- til rådgivning om cybersikkerhed.
Åbner for ansøgning den 12. april – først til mølle.

Kr. 100.000,- til rådgivning om hvordan du skaber værdi med dine data.
Åbner for ansøgning den 30. august – først til mølle.

SMV:Digital er etableret med regeringens Strategi for Danmarks Digitale Vækst. Formålet er at fremme vækst og udvikling gennem digitalisering, automatisering og e-handel blandt små og mellemstore virksomheder fra alle erhverv i Danmark. Programmet løber frem til 2025.

Skal jeg gå i gang med en digital omstilling?

Digitalisering er en rejse.

Når man digitaliserer (eller automatiserer manuelle arbejdsgange, som vi ynder at kalde det😉), så skabes der digitale hænder til at varetage ensartede og tilbagevendende opgaver. Dette frigiver tid blandt medarbejdere, og tid er penge. Frigivet tid skaber mulighed for at løse flere/andre opgaver og derved skabe mere omsætning.

Derfor er digitalisering også en kontinuerlig udvikling og en konstant rejse, hvor virksomheden i små skridt ad gangen tilpasser både arbejdsgange og virksomheden, til den verden I lever i, således at I følger med tiden og sikrer en lang levetid.

Hos ZISPA lægger vi vægt på at fokusere dér, hvor smerten er størst, og løse de udfordringer, der vil skabe den største værdi – først. Efterhånden som udfordringer løses, opstår der nye muligheder, der giver anledning til nye løsninger. Det er derfor, vi kalder det en rejse. Er du interesseret i at høre mere om mulighederne?

RING NU 76 13 45 14

Men det er altid vores anbefaling, at implementering af digitale tiltag sker i små skridt, så der er tid til virksomhedens drift. Vi har fokus på, at jeres virksomhed skal kunne fungere, så hverdagen ikke kun går op i digitale projekter.

Digital rådgivning og digitalisering i øjenhøjde med SMV:Digital

At begynde at gennemføre en digitaliseringsrejse kan virke som en stor mundfuld, og den er ofte præget af udfordringer. Vi forstår – og har respekt for – at du som virksomhed ikke kan have det totale overblik for alle processer og alle sammenhængene. Det er dét, vi hjælper dig med!

Derfor er det også vigtigt, at vi er i tæt dialog med virksomhedens nøglepersoner, både ledere og medarbejdere, for der er mange ting, der skal forklares og læres undervejs hos begge parter. Rådgiveren skal lære virksomhedens forretningsgange at kende, samt hvor behovet for dataopsamling ligger i hver proces. Al denne data er grundlaget for vores anbefalinger, samt de gevinster, vi ser, virksomheden kan opnå ved at tage specifikke skridt.

ZISPA består af digitale forretningsudviklere, teknikere og udviklere, der sammen bidrager med viden til dit projekt. Du har altid én kontaktperson – ’One Point of Contact’ – men vi trækker på alt den viden, vi har adgang til for at komme godt i mål med dit projekt.

Mød vores rådgivere indenfor digitalisering og cybersikkerhed.

Hvad skal du selv betale ved tilskud fra SMV:Digital?

Virksomheden skal medfinansiere projektet. Det betyder, at virksomhedens medfinansiering minimum skal svare til det modtagne tilskud. Men medfinansieringen kan både være i kontanter, via virksomhedens egne timer eller en kombination af begge.

Det betyder, at du rent faktisk kan komme i gang med projektet, uden du nødvendigvis skal have en krone op af lommen. Det koster kun din tid – og så er virksomheden godt på vej til at blive mere digitaliseret.

Inden du ansøger, kan det være en god idé at orientere sig i de formelle krav til ansøgere i SMV:Digital. Få mere information omkring ansøgningskrav, ansøgningsproces eller få svar på de mest stillede spørgsmål her.

Lad os tage en snak

Relateret produkter

Digitaliseringsstrategi: Kortlægning af digitaliseringsmuligheder

Savner du hjælp til at blive konkret omkring din digitaliseringsstrategi? Så lad os hjælpe dig med en kortlægning af dine muligheder og bliv afklaret til at tage et fornuftigt første skridt imod dine mål.

Se løsning

Del denne artikel