30 min online sparring

Dine informationer så vi kan lave en aftale med dig

Emnevalg

Hvad skal din online sparring handle om?

Afkrydsningsfelter

Giv os nogle ideer om, hvad du ønsker at tale om, så du kan få mest muligt ud af dine 30 minutter.

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgsel, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgselsformular

Dine informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Radioknapper

Beskriv din forespørgsel

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Beskyt din virksomhed mod avancerede cyberangreb

Du må ikke ikke stille dig tilfreds med antivirus er alene!

For at kunne stå imod truslen fra cyberkriminelle, som verden er i dag, så kræver det noget mere.

Truslen fra cyberkriminelle vokser dagligt, og virksomheder er konstant udsat for avancerede og vedholdende cybertrusler. Mange virksomheder har i dag stadig forkerte antagelser omkring, hvad hackere egentlig laver, og hvor farligt det kan være for selv de mindste virksomheder. Derfor er det vigtigt, du gør, hvad du kan, så virksomheden kan stå imod angreb fra cyberkriminelle.

JO! Cyberangreb sker også for virksomheder som din

Det anslås, at cyberkriminalitet er op til 5 gange mere rentabelt end alle globale og tværnationale forbrydelse er tilsammen. (Kilde: Cybersecurity Ventures Magazine).

Cyberkriminalitet er altså 5 gange mere værd end narkotika, menneske handel, olietyveri, ulovlig minedrift og fiskeri samt våbenhandel tilsammen! Anslået svarer det til 9.600 til 13.200 mia. af kroner årligt.

Det er forventet, at cyberkriminalitet inden 2026 kommer til at generere op til 5 gange så meget. Det vil altså sige mellem 48 til 66.000 mia. kroner om året. Det er SÅ mange penge, at det er helt umuligt at forstå! Men helt sikkert er det, at forbryderne er på vej efter din data, og de går efter selv de mindste virksomheder.

Du må gerne stille krav – HØJE krav, til din IT leverandør

Derfor er det vigtigt, at du som virksomhedsleder/-ejer stiller høje krav til dine IT løsninger. Du bør ikke stille dig til takke med, at antivirus er ”nok”! For at kunne stå imod angreb fra cyberkriminelle, som verden er i dag, så kræver det noget mere.

Når man som virksomhed skal overvåge sit IT-miljø, kræver det et dedikeret hold af IT-specialister. Det er de færreste virksomheder, der har kapaciteten og økonomien til at ansætte de specialister, det kræver. Den udfordring har vi en løsning på – løsningen hedder Sophos MDR. En service der giver virksomheden adgang til et hold af de førende specialister i verden indenfor cybersikkerhed. De varetager eftersynet af IT-miljøet på en sikker og forsvarlig måde, til en pris der er til at betale.

“Lad os tage en uforpligtende snak om, ZISPA kan hjælpe.”

Book 30 minutters gratis sparring her

One Service to rule them all. One Service to find them. One Service to bring them all down and in the darkness bind them.”

Det er næsten svært at tro på, men den er altså god nok! Der er én service, der outshiner alle andre nuværende på markedet – Sophos MDR (Managed Detection and Response) service. En komplet 24/7 service leveret af eksperter, der er specialiseret i at opdage og håndtere cyberangreb, som teknologi ikke alene kan forebygge.

I denne artikel vil vi give dig indblik i, hvad Sophos MDR service er, hvordan den fungerer, og hvilke fordele den tilbyder virksomheder som din.

Sophos Managed Detection and Response

Hvad er Sophos MDR Service?

Sophos MDR service er en cloud-baseret cybersikkerhedsløsning, der tilbyder overvågning, detektering og håndtering af trusler i dit IT-miljø – døgnet rundt. Teamet anvender avancerede sikkerhedsteknologier, herunder adfærdsanalyse og maskinlæring kombineret med højtuddannede eksperter. Det gør dem i stand til at reagerer på trusler, og fjerne dem, før de udvikler sig.

Sophos MDR service er designet til at identificere og inddæmme potentielle trusler, før de kan forårsage skade på en virksomheds netværk, systemer og data. Det er det bedste præventive våben, din virksomhed kan tage til sig, for at stå imod angreb fra cyberkriminelle.

Sådan fungerer Sophos MDR Service

Sophos MDR service analyserer netværks- og systemdata for at opdage anormaliteter og mistænkelige aktiviteter, der kan indikere en sikkerhedsbrist i IT-miljøet. Tjenesten bruger kunstig intelligens (AI) kombineret med avancerede maskinlæringsalgoritmer til at identificere mønstre af ondsindet adfærd og til at bestemme alvorligheden af en potentiel trussel.

Når en trussel bliver opdaget, underretter Sophos MDR-teamet straks virksomheden og træffer nødvendige foranstaltninger for at inddæmme truslen. Dette kan omfatte blokering af ondsindede IP-adresser, karantæne af påvirkede systemer eller isolering af kompromitterede enheder fra netværket.

Det er på nuværende tidspunkt den eneste løsning på markedet, der både leverer egne sikkerhedsløsninger og kombinerer dem med dine eksisterende løsninger og samler informationer på tværs. Du er dermed ikke nødsaget til at udskifte dine eksisterende sikkerhedsløsning, medmindre de er fuldstændig ubrugelige! Men det kan vi afdække sammen på et uforpligtende møde.

Udover et ekspertteam der håndterer potentielle trusler, leverer Sophos MDR ugentlige og månedlige rapporter omkring dit IT-miljø i forhold til det konstant udviklende trusselsbillede. De fremhæver hvilke elementer du skal være opmærksom på, så du sikrer virksomheden bedst muligt, og hele tiden er et skridt foran.

Vælg det niveau der matcher dit specifikke behov

Med Sophos MDR service får du stillet de eksperter til rådighed, du har brug for at din virksomhed kan stå imod angreb fra cyberkriminelle. Det en yderst effektiv, skalerbar og anerkendt effektiv cybersikkerhedsløsning for virksomheder i alle brancher og størrelser.

Her er fordelene ved Sophos MDR Service:

👉Avanceret trusselsdetektering: Sophos MDR benytter AI og avancerede maskinlæringsalgoritmer til at opdage trusler, som traditionelle sikkerhedsløsninger kan overse.

👉Realtime respons: Sophos MDR service giver virksomheden 24/7 trusselsovervågning og -respons. Der hurtigt inddæmmer og neutraliserer potentielle trusler.

👉Omfattende beskyttelse: Sophos MDR service er en holistisk løsning, der beskytter virksomheden mod et bredt spektrum af trusler, herunder malware, ransomware, phishing og andre avancerede trusler.

👉Værdifulde trusselsrapporter: Sophos MDR service giver virksomheden en kontinuerlig strøm af opdaterede trusselsrapporter, der kan hjælpe med at forbedre jeres cybersikkerhedsstrategi.

👉Reduceret tid til opdagelse og respons: Sophos MDR service kan reducere tiden til opdagelse og respons på potentielle trusler, hvilket kan minimere skader og nedetid for virksomheden.

👉Skalerbarhed: Sophos MDR service kan tilpasses til virksomhedens størrelse og behov og kan derfor vokse i takt med virksomhedens vækst.

”Skal vi tage en uforpligtende snak og kigge nærmere på din IT sikkerhed?”

Book 30 minutters gratis sparring her


Del denne artikel