30 min online sparring

Dine informationer så vi kan lave en aftale med dig

Emnevalg

Hvad skal din online sparring handle om?

Afkrydsningsfelter

Giv os nogle ideer om, hvad du ønsker at tale om, så du kan få mest muligt ud af dine 30 minutter.

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Skriv os et par ord om din forespørgsel, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgselsformular

Dine informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Radioknapper

Beskriv din forespørgsel

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Vi skal tale om IT-sikkerhed (og vi lover at det ikke bliver for teknisk)

For mange mennesker er IT-sikkerhed ikke lige det, de har allermest lyst til at tale om. Det er kedeligt og svært at forstå. Den information, du finder, når du googler eller taler med eksperter og konsulenter, er teknisk og kryptisk – og så står vi af.

Undersøgelser viser, at den største kilde til sikkerhedsbrud er brugeren. Altså dig selv og dine kolleger. Derfor er det virkelig vigtigt, at cyber- og IT-sikkerhed bliver kommunikeret, så alle kan forstå det.

Vi vil gerne forklare de forskellige typer af hacking, du og din virksomhed kan blive udsat for, og hvordan det fungerer på en forståelig måde, som du kan relatere til den virkelighed, du lever i.

Og vi har mange gange fået at vide af ejerledere og CEOs, at de har fået nogle sjove aha-oplevelser, når vi har haft talt med dem. De forstår det bedre og får et andet syn på, hvorfor sikkerhed er så vigtigt. De historier vil vi gerne dele med dig, for måske kan du også få gavn af dem.

Måske ved du allerede alt om IT-sikkerhed? Og så kan du jo bare springe videre i din lange to-do-liste. Men det kan også være, at du ikke aner noget som helst om Hacking, Phishing, Cryptojacking, Malware, Ransomware og hvad det nu alt sammen hedder. Hvis du gerne vil vide mere, er det lige præcis DIG, vi håber på at kunne inspirere!

”Skal vi tage en uforpligtende snak og kigge på din sikkerhed? Book et 30 minutters onlinemøde med en af vores eksperter, så hjælper vi dig med at blive klogere.”

Book 30 min Online Sparring

Jeg har bare en lille virksomhed – er det relevant?

Ja, desværre. Det rammer også dig … Om du er producent eller håndværker er ligegyldigt. Din hverdag er bygget op omkring data, ordrer, regnskab, informationer, elektroniske dokumenter, software osv. Selvom du måske ikke synes det, så er du og din virksomhed dybt afhængig af teknologi. Og derfor kan det også ske for dig!

Selvfølgelig er større firmaer mere udsatte end små, det giver sig selv. Hackerne går først efter dem, der er lidt kød på. Men det er blevet nemmere at hacke i dag, fordi mange undlader at opdatere software. Det er lige lidt bøvlet og passer ikke lige nu, så derfor klikker mange ”opdatér senere” når opdateringsnotifikationer vises på deres PC.

”Det er ikke så vigtigt lige nu og her”, tror de. Tro os, det er rigtigt vigtigt at opdatere sine programmer, så din virksomhed hele tiden er sikret og sikkerhedshuller bliver lukket.

Virksomheden blev lammet

Forestil dig en mindre ejerledet produktionsvirksomhed.  Der er 10 medarbejdere. Ejeren er selv en del af produktionen, og der er samlet 8 mand i produktionen og 2 personer i administrationen.

Virksomheden lever af at producere specifikke ting i metal til en række grossister. Produkter fremstilles ud fra tegninger, som bliver mailet frem og tilbage mellem kunde og producent.

Tegningerne er nerven i produktionen. Uden dem kan produktet ikke produceres, og virksomheden kan ikke tjene penge.

”Skal vi tage en uforpligtende snak og kigge på din sikkerhed? Book et 30 minutters onlinemøde med en af vores eksperter, så hjælper vi dig med at blive klogere.”

Book 30 min Online Sparring

Der er travlt i administrationen, og de to medarbejdere synes, at det er mega-generende at skulle opdatere PC’en. Det tager bare SÅ lang tid (måske 10 minutter), og derfor udskyder de det igen og igen – og igen og igen!

En af medarbejderne i administrationen får en mail med en vedhæftet fil fra en kunde – ligesom de plejer at få. Eller medarbejderen tror, at det er, som det plejer, for det så helt normalt ud – også afsendernavnet. Men da medarbejderen åbner filen, går alt i sort. De to i administrationen kan ikke bruge deres computere, og der sker ingenting, når de forsøger at genstarte.

Medarbejderne i produktionen kan heller ikke tænde deres computere og dermed hente de næste tegninger. Produktionen må stoppe, og virksomheden kan ikke producere de næste leverancer. ALT er gået i stå.

Meget dyre 10 minutter

Det er et lidt forsimplet eksempel, men det er helt relevant, og det sker skræmmende tit.
Du sidder måske og tænker, at medarbejderen er en “klaphat”, for vedkommende skulle jo aldrig have åbnet den fil.

Men hvorfor egentlig ikke? Det var jo en mail fra et kendt navn, og han troede, at det var en tegning – ligesom det plejer at være.

I virkeligheden var filen malware. Et program med ondsindet software, der gav hackere adgang til computeren.

Det er ikke utænkeligt, at produktionen må stå stille i flere dage. Og med lidt hurtig hovedregning, kan du måske godt se, at de 10 minutter du skulle have brugt på at opdatere din computer, var givet bedre ud, end at I nu står 10 mand fuldtid i én uge og ikke rigtigt kan kan lave noget.

Det eneste, medarbejderen kan findes skyldig i, er at have udskudt sine opdateringer på computeren.

Og vær ærlig – hvem gør ikke det?

Mange gør det. ALT for mange.

Hos os selv hos Zispa kan vi lige her pudse vores glorie (ellers ville vi heller ikke kunne løfte pegefingeren). Vores opdateringer sker automatisk og kører oftest i baggrunden. Måske skal vi hjælpe jer med at få det sat op hos jer også?

”Skal vi tage en uforpligtende snak og tale sikkerhed i din virksomhed? Book 30 minutters sparring med en af vores eksperter, så hjælper vi dig med at blive klogere.”

Book 30 min Online Sparring i dag!


Relateret produkter

Næste generation Antivirus

Se løsning

Del denne artikel