fbpx

Digital Transformation

- fra første kontakt med potentielle kunder, til faste kunder i forretningen

  Sådan kommer I godt i gang med digital transformation

  Den digitale rejse

  Vi hjælper og guider med det hele – fra installering af den nødvendige hardware til at udføre digitale virksomhedsstrategier.

  Digitalisering

  Digitaliser de interne processer eller produkter. I sikrer kunden et godt forløb, en høj kvalitet og at I når hurtigt i mål. Opsamling af data skaber værdi – bedre brugeroplevelse og flere penge på bundlinjen.

  Digital platform

  Gør det let at være kunde hos jer med en digital platform. Èn platform, som hjælper jeres kunder på på rejsen med jer.

  Hvad er digital transformation

  En digital transformation definerer hvordan I omstiller jeres virksomhed til at anvende digitale værktøjer – for at øge effektiviteten og sikre konkurrenceevnen. Transformationen binder virksomheden sammen – lige fra salg/marketing og de interne processer, til levering af det endelige produkt. Alle de digitale enheder spiller sammen og er forbundet med jeres digitale platform. Sæt kunden i centrum.

  Den digitale rejse

  Hvordan omstrukturerer I virksomheden – fra at anvende traditionelle analoge redskaber til at anvende mere effektive digitale værktøjer? Vi hjælper og guider med det hele – fra installering af den nødvendige hardware til at udføre digitale virksomhedsstrategier. Start i dag.

  Læs mere

  Start rejsen

  Hvordan stiger I på den digitale rejse? Hvad har I i dag – og hvor ønsker I at nå hen? I Zispa har vi både software, hardware – og brainware.

  Vi tilbyder en række løsninger og produkter, som har til formål at skabe en mere funktionel arbejdsplads. Vores værktøjer kan tilpasses virksomhedens behov, og vi hjælper også gerne med at lægge en strategi for, hvordan I kan få mest ud af vores værktøjer.

  Vi giver altid lidt ekstra for at tilbyde det vores kunder det bedste og at være på forkant med udviklingen.

  Få lagt en strategi

  Gentænk forretningen og overvej hvordan I skaber en mere profitabel virksomhed og en mere effektiv arbejdsplads.

  Tør I være en ’game changer’? Forbind medarbejdere, maskiner og information. Overvej, hvad digital transformation kan betyde for jeres virksomhed, og brug os til at nå jeres mål. Styrk konkurrenceevnen og jeres position på markedet.

  Vi tilbyder:

  • Kortlægning af kunderejsen – barrierer og udbytte
  • Kortlægning af arbejdsprocesser i virksomheden
  • Afklaring af processer der kan digitaliseres/automatiseres
  • Afklaring af relevant teknologi til digitalisering/automatisering
  • Afklaring af tekniske og organisatoriske barrierer for digitaliseringen/automatiseringen
  • Forretningsudvikling
  • Udarbejdelse af ROI/business case/kravsspecifikation for investering i ny teknologi

  Digitalisering

  I kan gøre som i plejer – eller ændre på virksomhedens metoder og fremgangsmåder ved hjælp af digitale værktøjer. I øger effektiviteten i arbejdsgange. Vi hjælper jer med at skabe overblik over hvad I har brug for – I sikrer konkurrenceevnen fremover.

  Læs mere

  Formålet med digitalisering

  Hvad betyder digitalisering og digital transformation for virksomheder? Det ændrer måden som de ansatte arbejder, kommunikerer og handler på. Positivt. Med digitale værktøjer og digital virksomhedsstyring transformeres virksomheden til en bedre digital fremtid.

  Digitalisering skal sikre konkurrenceevnen

  Ved at digitalisere virksomheden og arbejdsgange styrkes hele værdikæden: bedre kvalitet, ydelse og service, mere tid og optimering af hastighed på fx udvikling af nye produkter, reducering af kompleksiteten i medarbejderes opgaver, øget medarbejdertrivsel og arbejdsmiljø m.m.

  Omstilling og tilvænning

  ’Sådan har vi gjort i mange år – og det fungerer udmærket’. Så hvorfor ændre på det?
  Det er aldrig nemt at ændre en organisation fra at være en analog til en digital arbejdsplads og ændre grundlæggende processer.

  Digitalisering kræver ofte nye arbejdsgange og nye systemer og metoder og teknikker, der skal læres. Men det kan lykkedes. Det kræver ’bare’ god forberedelse, god forståelse og en fast, men kærlig proces.

  Digital platform

  Få sammensat et værktøj til virksomheden som fungerer som centrum for jeres aktiviteter, data og kommunikation. Værktøjet forbinder medarbejdere og ledere og gør det mere enkelt og effektivt at dele indhold og kommunikere.

  Læs mere

  Følg med i udviklingen

  Fra analoge værktøjer, som papir og blyant, til brug af digitale. Mange ting er blevet nemmere i hverdagen i takt med digitaliseringen – og vores adgang til mobile enheder. Vi sparer alle tid, ressourcer og får mere flow i vores arbejdsliv. Digitalisering er efterhånden et livsvilkår – ikke kun for vores personlige liv- men også for forretningen.

  Brug digitale værktøjer effektivt – med fokus på brugeren.

  Styrk konkurrenceevnen

  Ingen gider besværlige procedurer og processer – hverken kunder eller medarbejdere. Så hvis virksomheden kan digitalisere og gøre processer mere effektive – og sikre en bedre arbejdsplads for medarbejdere OG konkurrenceevne, hvorfor så ikke gøre det? En enkelt medarbejder eller afdeling kan ikke løfte opgaven med digitalisering alene. Det kræver hele virksomheden for at gøre en forskel.

  Vidensdeling

  Del viden, information og indhold, så andre i virksomheden hurtigt kan finde de nødvendige informationer for at kunne udføre deres arbejde. Det sparer både den enkelte – og teamet – tid og besvær.

  Læs mere

  Lokaliser viden

  Vidensdeling skaber motivation og effektivitet. Og med hurtig og nem adgang til relevant viden, sparer alle medarbejdere tid og frustrationer.

  I værktøjet Vibe ligger de informationer og dokumenter, som medarbejdere har brug for. Lige til at gå til – fra både stationære og mobile enheder.

  Giv viden videre

  Hvem er informationerne relevant for? Den nuværende medarbejder – og for den nye? Hvis medarbejderen har fri, er på ferie eller uheldigvis syg i længere tid, så er det både nyttigt for de øvrige kolleger – eller den medarbejder, som skal tage over.

  Alle informationer ligger i ét system – og kan ses, søges og overdrages. Informationer som ligger gemt i indbakken er ikke til gavn for andre.

  Potentialeafklaring

  Med potentialeafklaring kan virksomheden være på forkant med ny teknologi, se hvad der er tilgængeligt på markedet, og få indblik i om det er en profitabel og holdbar investering.

  Læs mere

  Et potentialeafklaringsforløb har til formål at hjælper virksomheden med at identificere, hvor der er størst potentiale for at indføre ny teknologi, hvilke teknologier der er relevante at investere i, og hvad business casen er ved at investere. Konkret forventer vi, at potentialeafklaringsprojektet primært omfatter størstedelen af nedenstående aktiviteter:

  • Kortlægning af arbejdsprocesser i virksomheden
  • Afklaring af processer der kan digitaliseres og automatiseres
  • Afklaring af relevant teknologi til digitalisering og automatisering
  • Afklaring af tekniske samt organisatoriske barrierer for digitaliseringen/automatiseringen
  • Forretningsudvikling
  • Udarbejdelse af ROI/business case/kravsspecifikation for investering i en ny teknologi
  • Leverandør-identifikation og indhentning af tilbud

  Implementering

  Giv virksomheden et profitabelt udbytte af implementering af nye teknologier der er blevet investeret i, eller som teknologier som vil blive investeret i, i forbindelse med et projekt.

  Læs mere

  Et implementeringsforløb har til formål at hjælpe virksomheden til at høste gevinsterne ved ny teknologi, der enten er blevet investeret i inden for det seneste år, eller indkøber i forbindelse med et implementeringsprojekt. Konkret forventes det, at implementeringsprojektet indeholder hovedparten af nedenstående aktiviteter:

  • Afklaring af tekniske og organisatoriske barrierer for gevinstrealisering af en ny teknologi
  • Hjælp til teknisk integration af en ny teknologi
  • Uddanne relevante medarbejdere i brugen af den specifikke nyindkøbte teknologi
  • Hjælp til at gennemføre organisatoriske ændringer, som følge af implementering af en ny teknologi
  • Hjælp til leverandørstyring

  Samarbejde og innovation via Vibe
  “At øge effektiviteten handler for os om nemt at kunne tilgå informationer og få alle interne processer til at (sam-)arbejde som én.”

  Digital fiskefangst og effektiv intern kommunikation
  Hvordan kan du kombinere IT med dit produkt – til fordel for din virksomhed – og dine kunder? TripleNine fra Esbjerg har styrket deres interne kommunikation med Vibe

  Storm – House of Six Sigma har et community
  Hør om Storm – House of Six Sigma community

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Brugerlicens
  kr

  Årlig pris per medarbejder
  Kryptering
  kr

  2 årigt krypterings-certifikat
  ((Antal medarbejdere x Brugerlicens) / 12) + (Kryptering / 24)
  Resultat
  kr

  Pris per måned

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X

  Brugerlicens
  kr

  Pris per intern medarbejder

  Serverplads
  kr

  Leje af platform

  Infoskærm
  300 kr

  SCRUM
  350 kr

  Portefølje
  350 kr

  Target Board
  450 kr

  Gantt
  450 kr

  Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

  Resultat
  kr

  Pris per måned

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Brugerlicens
  kr

  Pris per intern medarbejder
  Serverplads
  kr

  Leje af platform
  Kryptering
  kr

  2 årigt krypterings-certifikat
  Infoskærm
  300 kr
  SCRUM
  350 kr
  Portefølje
  350 kr
  Target Board
  450 kr
  Gantt
  450 kr
  Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + (Kryptering / 24) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

  Resultat
  kr

  Pris per måned

  BESPARELSE PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Timeomk.
  kr

  Produktion: 265 kr
  Administration: 330 kr
  Ingeniør: 440 kr
  Arbejdstid
  min

  Minutter per dag
  Arbejdsdage
  d

  Arbejdsdage
  per måned
  (((Antal ansatte x Arbejdstid) x Arbejdsdage) / 60) x Timeomk.

  Resultat
  kr

  Sparet per måned

  Prøv FiLR

  - gratis og uforpligtende i 14 dage
  Du skal blot udfylde kontaktformularen, så får du en mail fra os med nemme instruktioner til at komme i gang.

   KOSTPRIS PER MÅNED
   Antal ChromeBit's
   stk

   X
   ChromeBit mini-pc
   kr

   Pris per ChromeBit
   Antal ansatte
   stk

   Dem som skaber indhold
   Internal user
   kr

   Pris per medarbejder
   Antal skærme
   stk

   X
   WAO screen
   kr

   Pris per skærm per måned
   WAO site
   kr

   Leje af plads
   WAO space
   GB

   5 kr per GB
   (10 GB standard)
   *Tilpasning af skærmlayout: Pris efter aftale
   WAO site + (Antal ChromeBit's x ChromeBit mini-pc) + (Antal ansatte x Internal user) + (WAO screen x Antal skærme) + WAO space
   Resultat
   kr

   Pris per måned

   KOSTPRIS PER MÅNED
   Antal ansatte
   stk

   Eksterne brugere er gratis
   WAO user
   kr

   Pris per intern medarbejder
   WAO site
   kr

   Leje af platform
   WAO Space
   GB

   5 kr per GB
   (10 GB standard)
   SCRUM
   350 kr
   Target Board
   450 kr
   Portefølje
   350 kr
   Gantt
   450 kr
   WAO site + (Antal ansatte x WAO user) + WAO Space + SCRUM + Target Board + Portefølje + Gantt

   Resultat
   kr

   Pris per måned

   BESPARELSE PER MÅNED
   Antal ansatte
   stk

   X
   Timeomk.
   kr

   Produktion: 265 kr
   Administration: 330 kr
   Ingeniør: 440 kr
   Arbejdstimer
   t

   Timer per måned
   Forventet effekt
   %

   X
   Antal ansatte x Timeomk. x Arbejdstimer x Forventet effekt

   Resultat
   kr

   Sparet per måned