fbpx

Digital Transformation

- skab fokus, overblik og effektive processer i hele organisationen

Sikrer konkurenceevnen med digitalisering

Marketing automation

Jo længere virksomheder venter med at åbne op for nye muligheder, jo større indflydelse har det på forretningen, og det kan ende med at firmaet ikke længere er konkurrencedygtigt.

Digitalisering

Formålet med digitalisering er at sikre konkurrenceevnen, og løse opgaver og problemstillinger mere effektivt ved at benytte digitale teknologier som er tilgængelige.

Digital platform

Vi har udviklet os fra at bruge analoge værktøjer, til at bruge digitale, hvilket har gjort hverdagen lettere for os. Vi alle sparer besvær, tid, og ressourcer på at investere i nye produkter, og have vores egen digitale platform.

Den digitale rejse

Hvordan griber man det an med at starte den digitale rejse? Den opgave kan Zispa assistere virksomheden med – både i form af software og hardware. Vi tilbyder en række løsninger og produkter, i form af styresystemer med det formål at skabe en mere funktionel arbejdsplads. Vores værktøjer kan tilpasses virksomhedens behov, og vi hjælper med at lægge en strategi for hvordan i kan få mest ud af vores værktøjer. Ligesom vores kunder ønsker vi nemlig også at holde på vores kunder ved at tilbyde det bedste, og at være på forkant med udviklingen.

Læs mere

Åbn op for boksen og overvej hvordan virksomheden for fremtiden øger sin indkomst, som følge af en mere effektiv arbejdsplads. Ved at stable en forbindelse mellem medarbejdere, maskiner og information, kan det blive en game changer for firmaet. Tag stilling til hvad digital transformation kan betyde for jeres virksomhed, og hjælp så os med at hjælpe jer til at nå jeres mål.

zispa, digital process, digital transformation, digitalisering

Marketing automation

Der nødt til at blive lagt en strategi for hvordan digitalisering kan gøre virksomheden mere effektiv, hvilke redskaber det kræver, hvad der er af muligheder på markedet, og hvilke investeringer det kræver. Det kan virke som en stor mundfuld – ikke bare for omfanget af opgaven, men først og fremmest hvis man ikke har erfaring med det sidste nye, og altid har været vant til den traditionelle arbejdsgang, velvidende om at ‘det går jo fint’. Men hvor længe holder det i den digitale tidsalder vi lever i?

Læs mere

Jo længere virksomheder venter med at åbne op for nye muligheder, jo større indflydelse har det på forretningen, og det kan ende med at firmaet ikke længere er konkurrencedygtigt. Det kan ende med at virksomheden taber kunder som kan finde bedre tilbud andetsteds, som følge af konkurrenter der har været ude i god tid med at investere i nye virksomhedsstrategier. Derfor er det en profitabel investering at være på forkant med udviklingen.

Digitalisering

Hvad betyder digitalisering og digital transformation for virksomheder? På godt dansk er det virksomhedsstyring med digitale værktøjer, som transformerer virksomheden til den digitale tidsalder. Det ændrer måden som de ansatte arbejder, kommunikerer og handler på. Formålet er naturligvis at sikre konkurrenceevnen, og løse opgaver og problemstillinger mere effektivt ved at benytte digitale teknologier som er tilgængelige, og vil komme til at påvirke alle sektorer i virksomheden. Det er målrettede initiativer til at løfte eller støtte virksomheden – ikke bare profitabelt, men også som en bedre arbejdsplads, med bedre vilkår for organisationen, og et styrket image.

Læs mere

Det kan naturligvis være svært for mange i organisationen at omstille sig fra en analog til en digital arbejdsplads, og ændre sine grundlæggende processer, da det visse steder også kræver nye arbejdsgange, og nye systemer, metoder og teknikker der skal læres. Muligvis medfølger omstruktureringen også at gamle positioner på arbejdspladsen forsvinder, men nye dukker op – hvilket ofte er nødvendigt for at kunne følge med tiden. Men med som så meget andet er det i sidste ende bare en tilvænningssag.

zispa, digital transformation, digitalisering

Digital platform

I løbet af de sidste par årtier har vi udviklet os fra at bruge analoge værktøjer, til at bruge digitale, hvilket har gjort hverdagen lettere for os. Vi alle sparer besvær, tid, og ressourcer på at investere i nye produkter, og have vores egen digitale platform. Det er efterhånden også blevet et indirekte krav for os for at kunne følge med i udviklingen, og for at bevare vores bånd med de mennesker omkring os – hvad enten det er familie, venner eller kollegaer. Holder vi stædigt fast i unødvendige principper og synspunkter som forhindrer en mere effektiv og brugervenlig tilgang – får det ikke bare negativ effekt på os selv, men også dem omkring os.

Læs mere

Det samme gælder for virksomheder, da der her er en masse mennesker som er afhængelige af deres jobs, og vil sætte pris på kunne tilbyde en mere effektiv og produktiv arbejdsgang som sikrere deres arbejdsplads – og medvirke til at virksomheden bibeholder konkurrenceevnen, og måske endda være et skridt foran konkurrenterne. Men en enkelt medarbejder eller en enkelt afdeling på arbejdspladsen kan ikke gøre forskellen for forretningen i sig selv – hele virksomheden er nødt til at være med ind over.

zispa, digital transformation, digitalisering

Vidensdeling

Vidensdeling skaber motivation og effektivitet. Der intet værre end at vente på svar fra andre om et emne som kun få har baggrundsviden om. Det er spild af værdifuld tid, og tar på motivationen hos medarbejderne, med tanke om at de nu står for at udføre en opgave, men ikke har fået oplysninger og fakta nok til at kunne udføre den – hvilket også kan føre til spændinger mellem de ansatte. Med et værktøj som Vibe ligger alle informationer og dokumenter som der er brug for, og lige til at gå til – fra både stationære og mobile enheder.

Læs mere

Relevant viden er noget som kun kan være værdifuld for ansatte der står i en given situation hvor de mangler oplysninger og inspiration til en given opgave. Uanset om den bare er relevant for den enkelte, er det tilgængeligt for alle som står i systemet. Det kunne jo være at der også er andre som kunne have glæde af det. Og den dag hvor opgaverne bliver overtaget af en anden, er det praktisk at informationerne er bibeholdt i systemet, og ikke bare hos den enkelte – især ikke hvis han ikke er i organisationen længere.

zispa, vidensdeling, vibe, dashboard, videndeling, digitalisering
Samarbejde og innovation via Vibe

“At øge effektiviteten handler for os om nemt at kunne tilgå informationer og få alle interne processer til at (sam-)arbejde som én.”

Digital fiskefangst og effektiv intern kommunikation

Hvordan kan du kombinere IT med dit produkt – til fordel for din virksomhed – og dine kunder? TripleNine fra Esbjerg har styrket deres interne kommunikation med Vibe

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Brugerlicens
kr

Årlig pris per medarbejder
Kryptering
kr

2 årigt krypterings-certifikat
((Antal medarbejdere x Brugerlicens) / 12) + (Kryptering / 24)
Resultat
kr

Pris per måned

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X

Brugerlicens
kr

Pris per intern medarbejder

Serverplads
kr

Leje af platform

Infoskærm
300 kr

SCRUM
350 kr

Portefølje
350 kr

Target Board
450 kr

Gantt
450 kr

Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

Resultat
kr

Pris per måned

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Brugerlicens
kr

Pris per intern medarbejder
Serverplads
kr

Leje af platform
Kryptering
kr

2 årigt krypterings-certifikat
Infoskærm
300 kr
SCRUM
350 kr
Portefølje
350 kr
Target Board
450 kr
Gantt
450 kr
Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + (Kryptering / 24) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

Resultat
kr

Pris per måned

BESPARELSE PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Timeomk.
kr

Produktion: 265 kr
Administration: 330 kr
Ingeniør: 440 kr
Arbejdstid
min

Minutter per dag
Arbejdsdage
d

Arbejdsdage
per måned
(((Antal ansatte x Arbejdstid) x Arbejdsdage) / 60) x Timeomk.

Resultat
kr

Sparet per måned

Prøv FiLR

- gratis og uforpligtende i 14 dage
Du skal blot udfylde kontaktformularen, så får du en mail fra os med nemme instruktioner til at komme i gang.


captcha

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ChromeBit's
stk

X
ChromeBit mini-pc
kr

Pris per ChromeBit
Antal ansatte
stk

Dem som skaber indhold
Internal user
kr

Pris per medarbejder
Antal skærme
stk

X
WAO screen
kr

Pris per skærm per måned
WAO site
kr

Leje af plads
WAO space
GB

5 kr per GB
(10 GB standard)
*Tilpasning af skærmlayout: Pris efter aftale
WAO site + (Antal ChromeBit's x ChromeBit mini-pc) + (Antal ansatte x Internal user) + (WAO screen x Antal skærme) + WAO space
Resultat
kr

Pris per måned

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

Eksterne brugere er gratis
WAO user
kr

Pris per intern medarbejder
WAO site
kr

Leje af platform
WAO Space
GB

5 kr per GB
(10 GB standard)
SCRUM
350 kr
Target Board
450 kr
Portefølje
350 kr
Gantt
450 kr
WAO site + (Antal ansatte x WAO user) + WAO Space + SCRUM + Target Board + Portefølje + Gantt

Resultat
kr

Pris per måned

BESPARELSE PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Timeomk.
kr

Produktion: 265 kr
Administration: 330 kr
Ingeniør: 440 kr
Arbejdstimer
t

Timer per måned
Forventet effekt
%

X
Antal ansatte x Timeomk. x Arbejdstimer x Forventet effekt

Resultat
kr

Sparet per måned