fbpx

  Gør intern kommunikation let tilgængeligt

  Avatar

  Som oprettet bruger får man en brugerprofil, og mulighed for at personliggøre et arbejdsområde, heriblandt med en Avatar med profilbillede af brugeren som er logget ind, samt placere indhold som er nærværende for brugeren.

  Workplace

  Formålet med Workplace er at aktivere hjernens mønstergenkendelse, så brugeren hurtigt kan genkende det indhold de søger. Vi minimerer antallet af klik ved at indholdet kommer til brugeren, så de ikke selv skal navigere rundt efter det.

  Programmeret Intelligens

  Efter man som bruger er logget ind på en digital platform lander man automatisk i en standard indholdskilde i Workplace. Denne kilde kan programmeres intelligent, så brugeren altid får relevant indhold præsenteret ud fra den arbejdssituation man er i.

  Social Platform

  Med en digital platform får jeres virksomhed et centrum for alle aktiviteterne. Medarbejderne kan se hvilke opgaver der har førsteprioritet, al data lagres, nyheder vises, kommunikationsværktøjer er tilgængelige, og platformen kan skræddersyes efter behov.

  Læs mere

  En social arbejdsplads

  Zispa kan tilbyde virksomheder en Social Platform – hvilket er en digital platform der udbyder en social arbejdsplads for eksterne brugere i form af et community.

  En digital platform er let og intuitiv at bruge, uden at brugeren skal uddannes først. Her kommer indholdet til brugeren, så de ikke selv skal lede rundt efter det. Call-to-action henleder brugerens opmærksomhed til det der er vigtigt lige nu.

  Med den programmerede intelligens – PI, bliver indholdet gjort relevant i forhold til brugerens arbejdssituation. Med en digital platform kan man derfor invitere nye brugere ind i et community, uden først at introducere dem til hvordan de bruger platformen. Værktøj og instrukser i samme skærmbillede, gør arbejdet let at gå til.

  Skræddersy platformen

  En digital platform kan skræddersyes efter virksomhedens behov, både med hensyn til udseende, farver, opsætning, funktioner mm. Ingen virksomheder er ens, og vi går efter at vores kunder skal få mest ud af deres løsninger, så vi tilbyder en række værktøjer som kan tilføjes som udbyggede funktioner.

  Softwaren bliver løbende vedligeholdt – og det samme gælder de ekstra værktøjer, som en del af pakken. Med en digital platform hos Zispa følger både support og service med, da vi ønsker at vores ydelser skal fungere optimalt. Vi hjælper også med vejledning og råd til nye tiltag, og hvordan i kan få mest ud af jeres løsning og strategi.

  Dokumenthåndtering

  • Versionsstyring af samtlige dokumenter og ændringer af indhold på platformen
  • Integration til Microsoft Office via Plug-in
  • Vibe Desktop APP til Windows maskiner a la DropBox, hvor dokumenter kan synkroniseres ned lokalt

  Digitalisering

  • Digitale flows automatisere dine arbejdsprocesser
  • E-mail motor som kan sende og modtage e-mails/bookinger
  • Opbyg netværksgrupper og giv adgang til indhold på baggrund af købt medlemskab
  • Skal et kursus jævnligt fornyes for at kursisten er opdateret, så få systemet til selv at kontakte kursisten og henlede opmærksomheden på tilmeldingssiden

  Maskinrummet

  • Mulighed for flere sprog
  • Udvidet adgangskontrol  helt ned på post-niveau/felt niveau
  • Muligt at få vist over 200 forskellige filformater
  • Alt er søgbart i systemet
  • Platformen kan skaleres efter behov, og understøtter flere tusinde samtidige brugere
  • Afspil videoer uploadet direkte i platformen

  Vedligehold

  Software komponenterne til en digital platform fra Zispa, købes og sammensættes efter ønske som sker til vores lb. timetakst. Vi anbefaler at forudbetale vedligehold af softwaren på 20% af prisen, som omfatter:

  • De sidste nye opdateringer og versioner
  • Nye funktioner og værktøjer som udvikles løbende
  • Idé forum til udvikling af fremtidige versioner


  ESCOLAR USER EXPERIENCE

  Værktøjer

  Avatar

  Som oprettet bruger får man en brugerprofil, og mulighed for at personliggøre et arbejdsområde, heriblandt med en Avatar med profilbillede af brugeren som er logget ind, samt placere indhold som er nærværende for brugeren, som f.eks:

  • Fremtidige, afholdte og igangværende kurser
  • Kursusbeviser
  • Projekter, opdelt i aktive og afsluttede
  • Planlagte arbejdsdage
  • Personlig coaching

  En personlig tilgang gør en social digital platform nærværende for brugeren, da de føler at de er i centrum. Let adgang til at tilrette sin profil, med et enkelt klik på profilbilledet.


  KOMMUNIKATION, LEDELSES OG SAMARBEJDSPLATFORM – TRIPLENINE

  Workplace

  Formålet med Workplace er at aktivere hjernens mønstergenkendelse, så brugeren hurtigt kan genkende det indhold de søger. Vi minimerer antallet af klik ved at indholdet kommer til brugeren, så de ikke selv skal navigere rundt efter det. Brugerne holdes fast i samme skærmbillede, så de ikke farer vild!

  Arbejdsområdet er altid i midten af skærmen og viser relevant indhold for brugeren. Indholdet præsenteres som små teasere, så den øverste del af indholdet er synlig for brugeren. For at se hele indholdet udvides ved at trykke på overskriften, eller udvid-pilen yderst til højre for indlægget.

  Læs mere

  For at indholdet er nærværende for brugeren, kan teasere indeholde et profilbillede af den som har skabt indlægget, samt navn og dato for oprettelse af indlægget. Der kan opsættes en intro tekst til kilden som indeholder instrukser eller anden vigtig information, som brugeren har lige ved hånden når arbejdet skal udføres.

  Indholdet i arbejdsområdet kan sorteres efter titel, oprettelsesdato og ændringsdato via små ikoner øverst til højre, og indholdet kan vises på listeform eller som gitter og filtreres efter de mærker som sat på indholdet.

  Opstår der nyt indhold som er relevant for brugeren, henledes brugerens opmærksomhed ved at vise antallet af nye indlæg som brugeren ikke har set fra kilden. Så snart brugeren ser indholdet forsvinder tallet. Først når der opstår nyt indhold herefter vises antal nyt indhold igen.

  Når en bruger udvider en teaser for at se hele indholdet, registreres det at i Social Platform at brugeren har læst indholdet. På den måde kan det ses hvilket indhold som skaber størst interesse. Brugerne kan også ”Like” indholdet eller lave kommentar hertil, som vi kender det fra andre sociale medier.

  Indlægget kan udvides med forskellige tilføjelser som kan styles og bringes i spil, når disse er relevante. F.eks. kan det være relevant at opsætte et læringsmål i starten af et kursus. Senere kan det være relevant at skubbe en eksamen ud til brugeren eller en evaluering.

  Tilføjelser kan styres af Workflows som bringer dem i spil på relevante tidspunkter for brugeren. Herved kan vi guide brugeren igennem et forløb, hvor indholdet kommer til brugeren, når det er relevant. Brugerens opmærksomhed henledes til ændring ved at vises antallet af ændringer ud for kilden.


  SOCIAL PLATFORM FOR LÆRING & COMMUNITY – HOUSE OF SIX SIGMA

  Programmeret Intelligens - PI

  Efter man som bruger er logget ind på en digital platform lander man automatisk i en standard indholdskilde i Workplace. Denne kilde kan programmeres intelligent, så brugeren altid får relevant indhold præsenteret ud fra den arbejdssituation man er i.

  F.eks. kan brugeren have tilmeldt sig et kursus, så vil det være relevant at kurset kommer til brugeren når opstartsdatoen nærmer sig. Det kan være at en anden bruger har kommenteret på et projekt , så vil det være relevant at vise denne kommentar på projektet. Der er oprettet et nyt kommende event som brugeren kan tilmelde sig, så vil det være relevant at vise dette event.

  Læs mere

  Tag brugeren med på rejsen (Customer Journey) og guide vedkommende igennem en række tiltag, præsenteret ét af gangen for at gøre denne klar til at bruge platformen eller igennem et kursusforløb hvor rækkefølgen er fastlagt fra starten.

  Den programmerede intelligens skaber relevans og interaktion med brugeren, og dette komponent tilpasses sammensætningen af platformen og sammen med kunden. Der skal derfor altid forventes et antal timer til denne tilpasning.


  WORK PLATFORM MED PI – EASYFOOD

  Search

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Brugerlicens
  kr

  Årlig pris per medarbejder
  Kryptering
  kr

  2 årigt krypterings-certifikat
  ((Antal medarbejdere x Brugerlicens) / 12) + (Kryptering / 24)
  Resultat
  kr

  Pris per måned

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X

  Brugerlicens
  kr

  Pris per intern medarbejder

  Serverplads
  kr

  Leje af platform

  Infoskærm
  300 kr

  SCRUM
  350 kr

  Portefølje
  350 kr

  Target Board
  450 kr

  Gantt
  450 kr

  Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

  Resultat
  kr

  Pris per måned

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Brugerlicens
  kr

  Pris per intern medarbejder
  Serverplads
  kr

  Leje af platform
  Kryptering
  kr

  2 årigt krypterings-certifikat
  Infoskærm
  300 kr
  SCRUM
  350 kr
  Portefølje
  350 kr
  Target Board
  450 kr
  Gantt
  450 kr
  Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + (Kryptering / 24) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

  Resultat
  kr

  Pris per måned

  BESPARELSE PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Timeomk.
  kr

  Produktion: 265 kr
  Administration: 330 kr
  Ingeniør: 440 kr
  Arbejdstid
  min

  Minutter per dag
  Arbejdsdage
  d

  Arbejdsdage
  per måned
  (((Antal ansatte x Arbejdstid) x Arbejdsdage) / 60) x Timeomk.

  Resultat
  kr

  Sparet per måned

  Prøv FiLR

  - gratis og uforpligtende i 14 dage
  Du skal blot udfylde kontaktformularen, så får du en mail fra os med nemme instruktioner til at komme i gang.

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ChromeBit's
  stk

  X
  ChromeBit mini-pc
  kr

  Pris per ChromeBit
  Antal ansatte
  stk

  Dem som skaber indhold
  Internal user
  kr

  Pris per medarbejder
  Antal skærme
  stk

  X
  WAO screen
  kr

  Pris per skærm per måned
  WAO site
  kr

  Leje af plads
  WAO space
  GB

  5 kr per GB
  (10 GB standard)
  *Tilpasning af skærmlayout: Pris efter aftale
  WAO site + (Antal ChromeBit's x ChromeBit mini-pc) + (Antal ansatte x Internal user) + (WAO screen x Antal skærme) + WAO space
  Resultat
  kr

  Pris per måned

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  Eksterne brugere er gratis
  WAO user
  kr

  Pris per intern medarbejder
  WAO site
  kr

  Leje af platform
  WAO Space
  GB

  5 kr per GB
  (10 GB standard)
  SCRUM
  350 kr
  Target Board
  450 kr
  Portefølje
  350 kr
  Gantt
  450 kr
  WAO site + (Antal ansatte x WAO user) + WAO Space + SCRUM + Target Board + Portefølje + Gantt

  Resultat
  kr

  Pris per måned

  BESPARELSE PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Timeomk.
  kr

  Produktion: 265 kr
  Administration: 330 kr
  Ingeniør: 440 kr
  Arbejdstimer
  t

  Timer per måned
  Forventet effekt
  %

  X
  Antal ansatte x Timeomk. x Arbejdstimer x Forventet effekt

  Resultat
  kr

  Sparet per måned