fbpx

  Skab mere overblik og fælles fokus med vidensdeling

  Deling af indhold

  Del dit indhold med eksterne brugere, grupper og teams – nemt. Vores vidensdelingsplatform omfatter flere funktioner som effektiviserer vidensdeling og gør samarbejde nemmere.

  Sociale kommunikationsværktøjer

  Gør livet nemmere og mere meningsfuld for medarbejderne. Styrk kommunikationen og arbejdsprocesser – både internt og eksternt – med vores sociale kommunikationsværktøjer.

  Implementering

  Gør det nemmere for medarbejdere at ændre på rutiner og traditionelle fremgangsmetoder. Sæt organisationens mål og afstem forventningerne, så det er synligt for alle.

  Vibe

  Styrk effektiviteten og produktiviteten i jeres virksomhed ved at digitalisere kommunikationen og de interne OG eksterne processer. Vi har udviklet den digitale kommunikationsplatform Vibe – et vidensdelingssystem som kan skræddersys og tilpasses enhver virksomhed.

  Læs mere

  En digital kommunikationsplatform

  Vibe er et system designet til vidensdeling – en intern (og ekstern) digital kommunikationsplatform, som anvendes til at kommunikere og dele viden med andre medarbejdere og ledere i virksomheden. Ved at videndele via digitaliseret kommunikation øges effektiviteten og produktiviteten. Du har altid relevante informationer lige ved hånden, og kan nemt finde dem via et struktureret system designet til formålet. Vibe kan skræddersys efter enhver virksomheds behov, og omfatter flere funktioner med fokus på brugervenlighed og bæredygtighed. Så enkelt som muligt at anvende for alle i organisationen.

  Binder virksomheden sammen

  Brug Vibe til vidensdeling på både kort og lang (geografisk) afstand, mellem de forskellige afdelinger i organisationen. Alle medarbejdere er hurtigt opdaterede på de sidste nye tiltag, nyheder og relevante informationer – og får automatisk besked om rækken af nuværende og kommende opgaver – og ændringer. Og altid i prioriteret rækkefølge.

  Vibe bliver løbende opdateret og du kan altid kontakte support og service, hvis du har problemer med teknikken eller spørgsmål.

  • Bliv opdateret på projekter
  • Følg projekter, medarbejdere og interesseområder
  • Abonner på e-mail-opdateringer
  • Hold tidsplanen med notifikationer til dit team
  • Få overblik over opgaver på din personlige profil
  • Sikker deling af viden

  Deling af indhold

  En vidensdelingsplatform effektiviserer deling af indhold i din virksomhed. Det gør det mere overskueligt for nye medarbejdere, når de skal tilegne sig viden om virksomheden og processer, og finde svar og løsninger på problemstillinger.

  Læs mere

  Effektivitet

  Vores vidensdelingsplatform omfatter flere funktioner som effektiviserer vidensdeling og gør det muligt at dele indhold med eksterne brugere, grupper og teams. Simpelt, sikkert og effektivt.

  Du kan dele flere typer data: filer, diskussionstråde, mapper og indhold helt ned på postniveau. Med en registreret mailadresse på modtageren – eller modtagerne af indholdet, så notificerer kommunikationsplatformen automatisk modtageren og opretter (sikker) adgang. Eksterne brugere har ellers ikke adgang til diverse data lagret i systemet.

  Tilgængelighed

  Hvis en medarbejder forlader virksomheden og der ansættes en ny, behøver den nye medarbejder ikke sætte sig 100% ind i, hvordan den tidligere medarbejders eget system fungerede, og hvor det relevante indhold skal findes.

  Indholdet ligger altid tilgængeligt i kommunikationsplatformen. Og med søgefunktionen er det nemmere at lokalisere indholdet, oprette genveje og favorisere placeringen af indholdet. Medarbejderne kan aktivt deltage i vidensdeling i forhold til opdateringer og kan hurtigere sætte sig ind i processer og arbejdsgange.

  Sociale kommunikationsværktøjer

  Digitale kommunikationsformer styrker kommunikationen og arbejdsprocesser, internt såvel som eksternt. Konceptet er udviklet med inspiration fra sociale medier og andre effektive kommunikationsmetoder på markedet, og skal gøre livet nemmere for medarbejderne.

  Læs mere

  Styrk kommunikationen

  Det sociale kommunikationsværktøj gør det muligt for organisationen at invitere eksterne specialister, samarbejdspartnere og leverandører, som kan bidrage med informationer og data. Data som lagres i systemet og effektivt lokaliseres igen ud fra dato, navn, person mm.

  Bliv en del af den digitale transformation

  Digitalisering kan skabe bedre omsætning og flere kunder, styrke konkurrenceevnen og skabe en bedre og mere effektiv organisation og et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne. Og derfor er det for mange virksomheder ikke længere et spørgsmål OM de skal digitalisere arbejdsgange- og processer, men hvordan.

  Implementering

  Vil du sikre en succesfuld implementering? Redegør for fordele og begrund implementering af digitale metoder for alle medarbejdere. Undgå alt for mange udfordringer i forhold til ændring af arbejdsrutiner og processer. Vores platforme kan tilpasses både små og store virksomheders behov.

  Læs mere

  Redegør for forandringer

  Det kan være en stor udfordring for en virksomhed – og medarbejdere – at ændre på rutiner og traditionelle fremgangsmetoder. Så sæt organisationens mål og afstem forventningerne. Der er mange procedurer, som skal være på plads og klarlagt inden virksomheden går i gang med at implementere digitaliseret videndeling. Som ledelse bør du forvente modstand, men anerkend den og vær lydhør, arbejd med medarbejdernes motivation og skab positive vibrationer.

  Del succeshistorier og redegør for de fordele og ulemper der kan være som følge af digital vidensdeling. Som med alle andre nye tiltag kan det ikke forventes at alting bliver gjort effektivt fra start – det er del af en løbende læringsprocess, hvor der altid bliver fundet nye muligheder for at effektivisere.

  Tilpassede platforme

  Digital vidensdeling er for både små og store organisationer. Digitale kommunikationsplatforme kan tilpasses alle typer virksomheder og organisationer: produktionsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner, offentlige institutioner, rådgivere og skoler m.fl.

  Brug tiden på at være innovativ og skabe værdi for kunderne, med smartere og mere synlige arbejdsgange

  Priser

  Vibe kan erhverves med installering på virksomhedens egen server, eller på Zispa WAO Cloud. Lej en server i Zispa WAO Cloud, og få brugerlicens til interne brugere samt alle eksterne brugere og gæstesider (sider på Vibe med fri adgang uden login) gratis. Anvender i egen server, kræver det en licens til Vibe.

  Egen virtuel server

  Vibe lagres på virksomhedens egen server, hvor i har mulighed for at udvikle den som efter behov. Adgang til Zispa WAO App kræver en App-licens.

  • Installationspris – 13.500 kr
  • Brugerlicens per år – 301 kr
  • 2 årigt krypterings-certifikat – 2300 kr

  Private Cloud Aktiv/Passiv Dual Site

  Virksomheden får egen server til rådighed hos os, og kan få frit domæne navn. Adgang til Zispa WAO App kræver en App-licens.

  • Installationspris – 10.800 kr
  • Brugerlicens per måned – 35 kr
  • 2 årigt krypterings-certifikat – 2300 kr
  • Plads af data – 1 kr per GB per måned
  • Backup af data – 4 kr per GB per måned

  Public Cloud WAO Zone

  Virksomheden får en server til rådighed hos os, og får tildelt et fast domæne navn. Adgang til Zispa WAO App er med i pakken.

  • Installationspris – 2.700 kr
  • Brugerlicens per måned – 80 kr
  • Plads af data – 1 kr per GB per måned
  • Backup af data – 4 kr per GB per måned

  Tilbehør

  Vibe tilbehør kan lejes på månedlig basis med løbende vedligehold, og med månedlig brugerlicens – eller alternativt købes til en fast pris uden løbende vedligehold, og med årlig brugerlicens.

  • Infoskærm – 300 kr/md
  • SCRUM – 350 kr/md
  • Portefølje – 350 kr/md
  • Target Board – 450 kr/md
  • Gantt – 450 kr/md
  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Brugerlicens
  kr

  Årlig pris per medarbejder
  Kryptering
  kr

  2 årigt krypterings-certifikat
  ((Antal medarbejdere x Brugerlicens) / 12) + (Kryptering / 24)
  Resultat
  kr

  Pris per måned

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X

  Brugerlicens
  kr

  Pris per intern medarbejder

  Serverplads
  kr

  Leje af platform

  Infoskærm
  300 kr

  SCRUM
  350 kr

  Portefølje
  350 kr

  Target Board
  450 kr

  Gantt
  450 kr

  Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

  Resultat
  kr

  Pris per måned

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Brugerlicens
  kr

  Pris per intern medarbejder
  Serverplads
  kr

  Leje af platform
  Kryptering
  kr

  2 årigt krypterings-certifikat
  Infoskærm
  300 kr
  SCRUM
  350 kr
  Portefølje
  350 kr
  Target Board
  450 kr
  Gantt
  450 kr
  Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + (Kryptering / 24) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

  Resultat
  kr

  Pris per måned

  BESPARELSE PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Timeomk.
  kr

  Produktion: 265 kr
  Administration: 330 kr
  Ingeniør: 440 kr
  Arbejdstid
  min

  Minutter per dag
  Arbejdsdage
  d

  Arbejdsdage
  per måned
  (((Antal ansatte x Arbejdstid) x Arbejdsdage) / 60) x Timeomk.

  Resultat
  kr

  Sparet per måned

  Prøv FiLR

  - gratis og uforpligtende i 14 dage
  Du skal blot udfylde kontaktformularen, så får du en mail fra os med nemme instruktioner til at komme i gang.

   KOSTPRIS PER MÅNED
   Antal ChromeBit's
   stk

   X
   ChromeBit mini-pc
   kr

   Pris per ChromeBit
   Antal ansatte
   stk

   Dem som skaber indhold
   Internal user
   kr

   Pris per medarbejder
   Antal skærme
   stk

   X
   WAO screen
   kr

   Pris per skærm per måned
   WAO site
   kr

   Leje af plads
   WAO space
   GB

   5 kr per GB
   (10 GB standard)
   *Tilpasning af skærmlayout: Pris efter aftale
   WAO site + (Antal ChromeBit's x ChromeBit mini-pc) + (Antal ansatte x Internal user) + (WAO screen x Antal skærme) + WAO space
   Resultat
   kr

   Pris per måned

   KOSTPRIS PER MÅNED
   Antal ansatte
   stk

   Eksterne brugere er gratis
   WAO user
   kr

   Pris per intern medarbejder
   WAO site
   kr

   Leje af platform
   WAO Space
   GB

   5 kr per GB
   (10 GB standard)
   SCRUM
   350 kr
   Target Board
   450 kr
   Portefølje
   350 kr
   Gantt
   450 kr
   WAO site + (Antal ansatte x WAO user) + WAO Space + SCRUM + Target Board + Portefølje + Gantt

   Resultat
   kr

   Pris per måned

   BESPARELSE PER MÅNED
   Antal ansatte
   stk

   X
   Timeomk.
   kr

   Produktion: 265 kr
   Administration: 330 kr
   Ingeniør: 440 kr
   Arbejdstimer
   t

   Timer per måned
   Forventet effekt
   %

   X
   Antal ansatte x Timeomk. x Arbejdstimer x Forventet effekt

   Resultat
   kr

   Sparet per måned