Skriv os et par ord om din forespørgsel, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Forespørgselsformular

Dine informationer

Hvad kan vi hjælpe med?

Radioknapper

Beskriv din forespørgsel

Maximum file size: 268.44MB

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi gemmer dine data i op til 6 mdr.
Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

Hosting

Med eget datacenter og On-Prem løsninger sikrer vi fleksible løsninger målrettet jer

Drift, sikring og opbevaring af applikationer og data i trygge omgivelser

Kravene til drift af applikationer og data er forskellige fra virksomhed til virksomhed. Det kan være oppetid, tilgang, ældre programmer eller økonomi, som sætter kravene.

Flere og flere virksomheder vender blikket imod de mange løsninger i skyen, som tilbydes.
Men der er mange muligheder, og hvad skal I vælge?

Vores erfaring gennem de sidste mange år viser, at flere og flere vælger at placere sine kritiske applikationer og data hos en udbyder, hvor man ikke er en af mange. Som kunde ønsker man en løsning, hvor man bliver prioriteret højt.

Vi kan skrue i maskinrummet, tilrette og optimere driften i nu’et – eller når der er høj- eller lavsæson i virksomheden.
Jo bedre vi kender dig og din virksomhed, des større muligheder har vi for at optimere jeres forretning på både hastighed, oppetid og omkostninger.

Her er du en del af de store hostingcentre som Microsoft, Amazon og andre.

En blanding af flere serverløsninger. Vælg de funktioner du har brug for ude i skyen, men hold de kritiske data tæt på.

Zispas eget danske hostingcenter. Hosting i trygge rammer.

Vælg i mellem køb af egen server eller host en server on-site, som var det din egen.

Zispa Cloud (Private)

Efterhånden som vores adgang til internettet bliver bedre og hurtigere, giver cloud-løsninger mulighed for at arbejde mere effektivt og på tværs af internettet. Med teknologien kan virksomheder eksekvere større mængder trafik og mere data direkte fra skyen uden forsinkelser og med høj performance.

Vi har vores eget hosting-center, og vælger du Private Cloud får du sikker hosting i “skyen”. Du får alle fordelene ved at bruge skyen, uden at du går på kompromis med, at data flyder rundt på store udenlandske servere. I forhold til persondataforordningen (GDPR) er det vigtigt, at du ved, hvor din data befinder sig.

Med en Private Cloud løsning ligger dine servere i vores egen “jyske sky”, hvor vi har et sikkert hosting miljø. Du kan få tilgang, som hvis serverne stod hos dig i din egen virksomhed.

Se mere om vores cloud løsning her

Fra egen server til Zispa Cloud.

Virksomhedens server var blevet træt, og kravene til nyere systemer som mail og økonomisystemer pressede sig på. I Zispa Cloud blev nye virtuelle servere implementeret, og data blev hentet fra den gamle server. Snaptun FiskeExport A/S fik opgraderet sin fiberforbindelse og samtidig sikret sit netværk. I samme ombæring blev adgangen sikret med en ny firewall og VPN.  Støjen, varmen og utrygheden hvis den gamle server skulle gå i stykker, var ikke længere et problem for Snaptun FiskeExport.

Drift af digital platform i Zispa Cloud

House of Six Sigma’s grundsten er uddannelse. De har i samarbejde med Zispa digitaliseret deres forretningsgange til en fælles platform for virksomhedens medarbejdere og kursister. Platformen driftes i Zispa Cloud, hvor oppetid og tilgang er af høj prioritet. Det store behov for oppetid betyder også, at Six Sigma har valgt at benytte Zispas redundante løsning. Systemet er kørende på to servere. Den daglige drift er på Site 1, og ved et eventuelt nedbrud vil Site 2 i hostingcenteret tage over, så Six Sigmas medarbejdere og kursister kan arbejde videre.

Se historien om House of Six Sigma og e-Scholar her

Egen server On-Prem

Den klassiske og kendte løsning med servere stående i jeres eget serverrum i virksomheden, er stadig en model, som nogle sværger til og som passer bedst til nogle virksomheders behov. Det kaldes On-Prem (On Premises – “på stedet”).

Det vil især være relevant for virksomheder, der er afhængige af altid at have adgang til data – også selvom der skulle være et lille slip i internetforbindelsen.

Det kan også være den rigtige løsning for virksomheder, der har et meget stort behov for at vide, hvor ens data befinder sig fysisk.

Vi finder sammen med jer ud af, hvilken løsning der er bedst for jer, ligesom vi også vil tage en dialog med jer om sikkerhed og backup af jeres serverløsning.

Læs mere om On-Prem løsninger her

On-Prem løsning til tømrerhandel

Kravet til håndtering af store tegningsfiler samt et ønske om, at data opbevares lokalt i virksomheden gjorde, at Vestfyns Tømrerhandel A/S valgte at skifte til en ny server. Omkostningerne for en ny server med flytning af data og programmer samt ny sikkerhed løb op, så i stedet valgte de en hostet On-Prem løsning igennem Zispa. Det betyder, at Zispa stiller udstyr som server, firewall og wifi til rådighed for en månedlig ydelse.

Vi varetager driften af serveren mht. opdateringer, servicetjek, backup og overvågning af eventuelle fejl i hele den aftalte periode.

Høj oppetid, overvågning og sikring af data

Produktion af biogas er i gang 24 timer i døgnet. Vi har hjulpet Linkogas A/S med en sikker løsning baseret på HP’s Simplicity løsning. Det er et 2-sites system med failover i deres produktion (On-Prem), så produktionen af biogas kan fortsætte, selvom én server skulle falde ud.

Via overvågningssystemer overvåges serverne, og backup overføres til vores hostingcenter. Vi har i samarbejde med HP kunnet tilbyde en leasing-aftale, hvor Linkogas, har fået den rigtige løsning uden en stor investering.

Hybrid Cloud

En Hybrid Cloud løsning kan blande det bedste af flere løsninger – og her vil man altid tage udgangspunkt i jeres virksomhed og behov for opbevaring af de forskellige typer af data, som I måtte have.

En model er eksempelvis, at I har virksomhedens mails i skyen i en Office365 løsning, men at I samtidig har jeres egen filserver enten stående fysisk lokalt (On-Prem) hos jer selv eller i en Private Cloud hos os.

Denne løsning kræver, at I tager et aktivt valg om, hvilke data der er vigtige altid at have ved hånden, hvilke der må flyde rundt på store internationale centre, og hvilke der enten er så personfølsomme eller forretningskritiske, at I skal have helt styr på, hvor de ligger.

Ligesom med de andre hosting-løsninger vil vi også her tage en snak med jer om sikkerhed, så data er bedst muligt beskyttet.

Valgte Zispa Cloud og mail fra Microsoft O365

PLUS A/S ønskede lokal forankring og tilgang til deres programmer og data. Derfor valgte de en lokal udbyder meget eget hostingcenter.

For optimal adgang og stabil drift af deres kritiske systemer valgte PLUS at placere ERP, webplatform og filserver i Zispa Cloud. Samtidig har de valgt at placere mailhåndtering i Microsoft Office365 skyen, og på den måde udnytter de fordelene fra begge verdener.

Læs mere om Zispa Cloud her

Zispa er også hybrid

Hybridløsningen gælder næsten for alle virksomheder i dag, og det gælder også for os. For at være skarpe på de kompetencer, som benyttes til at drive Zispa Cloud samt alle de tekniske evner, IT kræver, har vi valgt at benytte eksterne systemer.

Alt vores marketing som hjemmesidedrift, statistikprogrammer, mobile app’s og vores ERP er hostet i en sky-løsning.

Public Cloud

Vil I som virksomhed altid have det nyeste software, er Public Cloud løsningen for jer.

Vælger I at drifte jeres emails i eksempelvis Office 365 eller benytte økonomisystemet, vil I automatisk køre på de nyeste versioner.

Udfordringen er modsat, at I har givet kontrollen fra jer. Så er i eksempelvis afhængige af nogle af de funktioner, der ligger i programmet, så kan disse ændres ved opdatering. Det betyder så, at I skal bruge tid på at ændre jeres arbejdsgange. I det tilfælde vil en Private Cloud være mere en bedre løsning.

Læs mere om Public Cloud her

Online programmer

Måske billigere – måske ikke

Nye statistikker viser, at virksomheder som benytter Public Cloud kun udnytter 70 pct. af den kapacitet, som de betaler for. Det være programmer og datalagring.

Er det tilfældet for dig, så betaler du måske en (for) høj pris i forhold til, hvad du har behov for. Måske var en bedre og mere sikker løsning af vælge en Hybrid Cloud eller en Private Cloud, hvor løsningen er tilpasset præcis din virksomheds behov.

 

 

Afprøv at genskabe dine data

Har du dine data og applikationer i en Public Cloud, så skal du være meget opmærksom på backup. Vi ser flere, som har Public Cloud services, hvor der godt nok er sat en backup i gang – men der er måske ikke testet på, om backup er valid, og hvor hurtig data kan rulles tilbage.

Derfor er det vores anbefaling, at du tester din backup, så du sikrer, at det er muligt at genskabe data, hvis der er behov for det.