fbpx

IT og Teknologi

- gør det nemt, sikkert og effektivt

Vores IT konsulenter tager personligt ansvar for jeres IT drift 24/7

IT infrastruktur

Vores IT konsulenter kan hjælpe med – ikke bare med at få overblik over hvilket udstyr der er brug for og løbende hvad der er tilgængeligt på markedet, men også levering, installering, service og support.

IT platform

Med én platform følger mange muligheder for tilpasning, og vi udvikler vores platforme, så de følger med i den teknologiske udvikling – og så den udfylder vores kunders behov.

Cloud

At anvende cloud er blevet en mere sikker, effektiv og praktisk vej at arbejde over nettet på, da vi er blevet mere opmærksomme på hvor stor en rolle sikker trafik spiller, og hvor snedige hackere er blevet.

Drift 24/7

Sikkerhed

Klargøring og installation

Hosting / Private Cloud

Backup

Hardware & software

Trådløs og netværk

IT sikkerhed

Vi hos Zispa kan hjælpe jeres virksomhed med at undgå hackere og netsvindel, ved at tilbyde optimal beskyttelse med en række værktøjer fra anerkendte udbydere, heriblandt Sophos. Her er blandt andet tale om firewalls, antivirusprogrammer, spamfiltre, kryptering – og naturligvis løbende backups. Vi tager sikkerhedskopier af de vigtigste data, så skulle ulykken ske, eller går systemet på anden måde i selvsving, kan vores IT konsulenter hjælpe jer med at rette op på det igen.

Læs mere

IT sikkerhed har indflydelse på alle dele af den moderne virksomhed, da alle virksomheder i dag benytter IT til at styre forretningen med, samt lagre deres data. Hvis systemerne går i koks og data går tabt, kan det have katastrofale følger. Her kan virksomheden ikke bare risikere at komme tilbage til nulpunktet, men der er højst sandsynligt også sluppet en del personfølsomme oplysninger ud, som hackere godt ved hvordan de kan misbruge til deres egen fordel.

Efter skaden er sket ved de færreste hvad de skal gøre, hvordan de skal håndtere situationen, hvem der skal stå til ansvar for mangel på IT sikkerhed, og om der kan rettes op på problemet. Bagmanden for angrebet bliver højst sandsynligt aldrig fundet. Nogle informationer kan være altafgørende for virksomhedens overlevelse, og det er an katastrofe hvis de går tabt, eller kommer i de forkerte hænder, heriblandt personaleoplysninger, patenter og økonomisystemer.

Med andre ord er IT sikkerhed lige så vigtigt som alle andre aspekter i virksomheden – ligesom virksomheden låses for uvedkommende, skal IT systemerne også udelukke uvedkommende. Zispa tilbyder også at være en backup for firmaets IT afdeling, hvor vores IT konsulenter personligt tager ansvar for jeres IT drift, og holder fast til tingene er løst, i tilfælde af at der skulle opstå problemstillinger.

IT infrastruktur

Virksomhedens forretning skal have en plan for hvordan den profiterer af dens eksistens – hvem er kunderne, hvad skal priserne være, hvad er huslejen osv. Det samme gælder for virksomhedens IT, der skal være en plan for hvordan virksomheden kan profitere af at anvende IT, frem for skrivemaskiner. Med andre ord kræver det en IT infrastruktur, hvilket vores IT konsulenter kan hjælpe med – ikke bare med at få overblik over hvilket udstyr der er brug for og løbende hvad der er tilgængeligt på markedet, men også levering, installering, service og support. Vi stræber efter at IT skal gøre arbejdet nemmere for dig og dine kollegaer, og omformulere fagsprog til godt dansk.

Læs mere

Zispa står for klargøring og installation af udstyr, heriblandt:

 • Hardware
 • Software
 • Hosting
 • Backup
 • Firewall
 • Sikkerhed
 • Valg af serverløsning
 • Applikationsafvikling
 • Cloud
 • Licenser
 • Konfigurationsstyring
 • Standarder
 • Mobilitet
 • Service og support
 • Outsourcing
 • Serverplads

Alle infrastrukturer er unikke, og alle virksomheder har forskellige behov og ønsker for at kunne få det optimale ud af deres IT med en vellykket infrastruktur, som sikrer en problemfri hverdag for brugeren, og den bedst mulige hastighed. Vi fungerer både som leverandør og sparringspartner, med IT konsulenter som rådgiver om brug og opsætning af programmer. Med andre ord: en ekstern serviceudbyder som varetager specifikke forretningsområder i form af IT. IT der kører langsomt koster virksomheden mange penge da det er lig med spild af arbejdstimer. Vores IT konsulenter er specialister med brede kompetencer inden for IT drift og service, og gør IT outsourcing enkelt og forståeligt for vores kunder.

zispa, it infrastruktur, it sikkerhed, it konsulenter

IT platform

Ligesom computere har en eller anden form for styresystem, gælder det samme for vores IT platforme, som er baserede på åbne standarder, som en åben adgang til den kildekode som håndterer data. Platformen vi anvender er Linux, men understøtter også udbredte styresystemer som Windows, iOS og Android. Alle dokumenter og viden sikres internt i virksomheden og bliver nemmere at tilgå for medarbejdere og ledelse. Med én platform følger mange muligheder for tilpasning, og vi udvikler vores platforme, så de følger med i den teknologiske udvikling – og så den udfylder vores kunders behov for et professionelt og veludført stykke værktøj. En mix af Linux og Windows skaber de bedste forudsætninger for at hackere ikke at kan bringe hele virksomhedens data i fare.

Cloud

At anvende cloud er blevet en mere sikker, effektiv og praktisk vej at arbejde over nettet på, da vi er blevet mere opmærksomme på hvor stor en rolle sikker trafik spiller, og hvor snedige hackere er blevet. Det samme gælder for os hos Zispa, da vi også fungerer som host, og tilbyder cloud løsninger. Vores kunder kan få egen server til rådighed hos os, så virksomhederne sikkert kan lagre deres data hos os. Alternativt få en serverplads til rådighed med begrænset plads – alt efter hvad der er behov for. Få hostet dine servere i skyen og udnyt vores 2-center drift for øget sikkerhed og tilgængelighed af applikationer og data – en dynamisk infrastruktur som kan tilpasses jeres behov, når I har brug for det.

Læs mere

Cloud, eller ‘skyen’ er en radikalt del af den digitale tidsalder i udvikling, da vi på flere og flere områder bliver fri for fastnet, og kommunikerer over trådløst internet med wifi. I dag bruger vi i erhvervslivet cloud som en metafor for at arbejde effektivt på tværs af internettet i skyen. Cloud er blevet mere udbredt i forbindelse med at der på det sidste hurtigere forbindelser med kapacitet til at eksekvere større mængder trafik og mere data direkte fra skyen. Samt i takt med flere master er kan det nå ud til en bredere del af befolkningen, inklusive virksomheder.

Fra 0 til 2 GB på kun 10 sekunder - fildeling via FiLR

Hvordan kan stigende datamængde, logistik med CD-rommer og USB-sticks og brug af mange ressourcer (både mandskab, timer og dage) klares på 10 sekunder?

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Brugerlicens
kr

Årlig pris per medarbejder
Kryptering
kr

2 årigt krypterings-certifikat
((Antal medarbejdere x Brugerlicens) / 12) + (Kryptering / 24)
Resultat
kr

Pris per måned

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X

Brugerlicens
kr

Pris per intern medarbejder

Serverplads
kr

Leje af platform

Infoskærm
300 kr

SCRUM
350 kr

Portefølje
350 kr

Target Board
450 kr

Gantt
450 kr

Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

Resultat
kr

Pris per måned

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Brugerlicens
kr

Pris per intern medarbejder
Serverplads
kr

Leje af platform
Kryptering
kr

2 årigt krypterings-certifikat
Infoskærm
300 kr
SCRUM
350 kr
Portefølje
350 kr
Target Board
450 kr
Gantt
450 kr
Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + (Kryptering / 24) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

Resultat
kr

Pris per måned

BESPARELSE PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Timeomk.
kr

Produktion: 265 kr
Administration: 330 kr
Ingeniør: 440 kr
Arbejdstid
min

Minutter per dag
Arbejdsdage
d

Arbejdsdage
per måned
(((Antal ansatte x Arbejdstid) x Arbejdsdage) / 60) x Timeomk.

Resultat
kr

Sparet per måned

Prøv FiLR

- gratis og uforpligtende i 14 dage
Du skal blot udfylde kontaktformularen, så får du en mail fra os med nemme instruktioner til at komme i gang.


captcha

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ChromeBit's
stk

X
ChromeBit mini-pc
kr

Pris per ChromeBit
Antal ansatte
stk

Dem som skaber indhold
Internal user
kr

Pris per medarbejder
Antal skærme
stk

X
WAO screen
kr

Pris per skærm per måned
WAO site
kr

Leje af plads
WAO space
GB

5 kr per GB
(10 GB standard)
*Tilpasning af skærmlayout: Pris efter aftale
WAO site + (Antal ChromeBit's x ChromeBit mini-pc) + (Antal ansatte x Internal user) + (WAO screen x Antal skærme) + WAO space
Resultat
kr

Pris per måned

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

Eksterne brugere er gratis
WAO user
kr

Pris per intern medarbejder
WAO site
kr

Leje af platform
WAO Space
GB

5 kr per GB
(10 GB standard)
SCRUM
350 kr
Target Board
450 kr
Portefølje
350 kr
Gantt
450 kr
WAO site + (Antal ansatte x WAO user) + WAO Space + SCRUM + Target Board + Portefølje + Gantt

Resultat
kr

Pris per måned

BESPARELSE PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Timeomk.
kr

Produktion: 265 kr
Administration: 330 kr
Ingeniør: 440 kr
Arbejdstimer
t

Timer per måned
Forventet effekt
%

X
Antal ansatte x Timeomk. x Arbejdstimer x Forventet effekt

Resultat
kr

Sparet per måned