Sådan bruger Spekva FiLR fra Novell

150 150 Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder

Vi kan godt li’, når vores kunder gerne vil dele ud af deres erfaringer. Derfor har vi kontaktet en af vores kunder og spurgt, om de ikke kunne fortælle deres historie om FiLR – og hvad det betyder for deres virksomhed. Finn Valther Rasmussen, IT-manager hos Spekva fortæller, hvordan FiLR allerede har betydet en forskel for især deres sælgere.

FiLR

Spekva har udstyret alle deres sælgere med iPads og med installeringen af FiLR fra Novell, har det allerede fået mærkbar betydning for deres sælgere. Finn fortæller:
”Med den nyeste teknologi i form af iPad og software fra Novell er vores sælgere nu udstyret med et IT-værktøj, hvor det udelukkende er på sælgerens præmisser.
Med altid opdaterede prislister, billeder og produktbeskrivelser har hver sælger nu adgang til lige præcis det, som gør en forskel for kunden – og for sælgeren ude i marken. Slut med manglende opdateringer, filer der bliver væk og en uhandy og tung bærbar.”

Drop Dropbox

Finn fortæller videre, hvad Spekva førhen har gjort i forhold til at opdatere produktkatalog og prislister:
”Oprindeligt blev billeder gemt på Dropbox, men hver sælger skulle oprettes med separate konti – og i stedet for, at kun relevant data blev givet til de rette, blev ALT ofte delt videre til kunder og samarbejdspartner. Og det kan være et problem…”
” Jeg havde hørt på Mobility dagen ved ZISPA, at Novell havde en løsning på mange af mine udfordringer, i forhold til filhåndtering, back-up m.m. Med FiLR ville jeg spare arbejdsgange, gøre det nemmere for sælgerne ude i marken og øge sikkerheden i forhold til back-up og fildeling. Og den med at, der ikke liiige var taget backup og filer forsvundet er nu ikke længere en undskyldning.”

Finn er pr 1/1-2014 ansat som it-konsulent hos Zispa – og han vil stadig gerne vise dig, hvordan du kan bruge FiLR. Så kontakt Finn på +45 4070 3496 eller via fr@zispa.dk 

[divider_line type=”clear”]

Hvis du gerne vil se, hvordan Finn bruger FiLR – klik på videoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.