fbpx

Sikkerhed – lige ud af boksen

150 150 Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder

Vi er glade, når vores kunder er glade.

Her er historien om en af vores kunder, som både sparer masser af penge på telefonregningen, har gjort en udgift til en indtægt OG kan tilbyde deres kunder en endnu bedre service. Med én simpel løsning…

Et bedre IT-alternativ…

Carometec A/S i Herlev har erstattet deres analoge modems med Sophos Red-bokse og modem-emulator (MOXA COM server, red.) og slipper nu for problemer med opkald, svingende kvalitet og dårlig kommunikationshastighed.

Hvorfor det var en rigtig god beslutning? Niels Brokkenheuser, Service Manager hos Carometec A/S fortæller om deres brug af Sophos Red-bokse.

”Vi sælger klassificeringsudstyr til slagterier rundt om i hele verden, og via en scanner får vores kunde information om, hvor meget den enkelte grise- eller kvægavler skal afregnes. Ved service på udstyret er der rigtig langt til Kina eller USA med en dårlig telefonforbindelse og vi søgte derfor efter et andet alternativ.”

”Det mest nærliggende var en internet-baseret VPN-løsning, som ikke var afhængig af ét operativt system og selvfølgelig økonomisk overkommeligt. Med lidt simpel søgning på nettet fandt vi produktet Red-boks fra Sophos og vi kan nu tilgå scannere via vores hovedkontor i Herlev”.

Hvilken betydning har det for jer, som virksomhed?

Niels: ”Alle vores teknikere rundt om i verden har individuelle logins til vores RED server (i Herlev), som giver individuelt styret adgang til udstyr hos egne kunder. Og for vores kørende teknikere betyder det nu langt nemmere adgang til vores server via USB-stick. Centralt har vi i Herlev også langt bedre mulighed for løbende at trække status-rapporter ud på ALLE systemer.

Fra udgift til indtægt

”Selvfølgelig er det en udgift at investere i nyt udstyr, men vi har faktisk formået at vende en udgift til en indtægt. Med opkoblingen via internettet fra vores overvågningsserver, åbner det muligheder for at tilbyde vores kunder yderligere serviceydelser. Vi kan, for et mindre service fee, give varsling om fejl, performance overvågning, SMS alarmer ved fejltilstande mv. Og så sparer vi selvfølgelig mange penge på dyre telefonregninger”, fortsætter Niels.

Hvad med sikkerheden?

”Princippet med at en RED-boks står inde i det sikre netværk og forbinder sig UD til en fast IP adresse på nogle enkelte porte, har overbevist de fleste IT-sikkerhedschefer om, at Red-boks er en sikker måde at tillade adgang til udstyr i produktionsnetværket.”

Carometec A/S er en dansk privatejet virksomhed, specialiseret i og udvikling af klassificeringsudstyr til slagterier rundt om i hele verden. Carometec A/S holder til i Herlev og har derudover kontorer i USA, Tyskland, Spanien og Polen.

www.carometec.com

For mere information om Sophos Red-boks kontakt Zispa på +45 76 13 14 45 eller via vores hjemmeside

Du kan også se mere om ”Sophos – Security made simple” her

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Besparelse per måned

Antal medarbejdere
:-)
:-)
Timetakst i kr
:-(
:-(

Arbejdstimer md
;-)
;-)
Forventet effekt i %
:-/
:-/

Resultat
:-O
:-O