fbpx

Digitale partnerskaber: Projekthuset Lebeck

Digitale partnerskaber: Projekthuset Lebeck

851 315 Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder

Digitale partnerskaber: Projekthuset Lebeck

Lene Lebeck Projekthuset Lebeck Digital Partner Zispa

I forbindelse med opstart af Zispas to nye digitale partnerskaber har vi spurgt Lene Lebeck fra Projekthuset Lebeck, om hun ville sætte et par ord på, hvad hun ser som fordele i at indgå i et digitalt partnerskab:

– Som projektleder og arbejdsmiljøkonsulent ser jeg en klar sammenhæng mellem digitalisering og optimering af arbejdsmiljøet. Mange medarbejdere oplever et stort tidspres med mange opgaver, lange arbejdsdage, konstante deadlines der skal overholdes og en indbakke, der er overfyldt med mails og opgaver der lige skal svares på.

– Ved digitalisering af processer og opgaver i driften og ikke mindst i projekter, vil det frigøre ressourcer hos den enkelte medarbejder og dermed skabe bedre faglige- og sociale relationer til såvel kolleger og ikke mindst til f.eks. kunder og leverandører.  

– Jeg ser samarbejdet med Zispa som en klar fordel for alle. Zispa har ekspertisen i digitalisering og jeg har ekspertisen i arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel.

For mere information om Projekthuset Lebeck, kontakt Lene Lebeck på T: +45 51 95 80 80, lene@phll.dk. Besøg også www.phll.dk.

Læs også om digitale partnerskaber: Storgaard Innovation

Vil du vide mere om ’Digitale partnerskaber’? Så kontakt Frank Helbo Christensen på 76131445 eller send mail til fhc@zispa.dk