Nye medarbejdere til udviklingsteamet

udviklingsteam_zispa
690 300 Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder

Nye medarbejdere til udviklingsteamet i Zispa

Som IT-virksomhed bliver vi nødt til hele tiden at være på forkant med de nyeste teknologier og tendenser indenfor IT-udviklingen. Derfor har vi ansat to nye, og virkeligt kompetente udviklere: Asger Nielsen og Tarek Orfali pr 1. oktober 2017.

Vi har bedt dem fortælle lidt om sig selv:

  • Hvem er du?
  • Hvad skal du (primært) arbejde med?
  • Hvad glæder du dig mest til (hvad brænder du for med IT)?

Sig ’hej’ til Asger Nielsen

”Jeg hedder Asger Nielsen og jeg er 26 år og kommer fra Ribe. Jeg har taget mine uddannelser i software-udvikling og computer science i Esbjerg, hvor jeg bor nu. Min opgave hos Zispa er på nuværende tidspunkt to-delt:

  1. Vedligeholdelse og udbygning af funktionalitet på vores eksisterende systemer
  2. Udvikling af teknisk ekspertise indenfor software, nye værktøjer og metoder til at forbedre vores produkter og processer.

Jeg glæder mig mest af alt til at sætte mit aftryk på, hvordan vi bygger software hos Zispa – blandt andet ved at være med til at etablere vores software-hold og finde ud af, hvordan vi kan bringe flere og bedre oplevelser til alle vores kunder.

Internettet som helhed er en mulighed for, at mennesker på tværs af kulturer og baggrunde kan stå sammen. Den åbenhed tror jeg på vi, som brugere, skal værne om og beskytte mod det utal af organisationer og individer som truer med overvågning og regulering. Dvs. et åbent internet for alle.

Når jeg ikke er på arbejde, bruger jeg min tid på at være samme med min datter, venner og arbejde på adskillige sideprojekter indenfor software.”

Sig ’hej’ til Tarek Orfali

”Jeg hedder Tarek Orfali, jeg er 27 år gammel og kommer fra Århus. Jeg har læst til datamatiker på Erhvervsakademi Aarhus. Udover det har jeg også arbejdet med en masse forskelligt: pædagogmedhjælper, tolk, murer og maler o.a.

Mit primære formål hos Zispa er at være iOS-udvikler og udvikle en masse forskellige apps til mobilenheder. Og til en masse forskellige kunder.

Det jeg mest af alt brænder for er, at mit arbejde bliver til noget brugbart. Jeg har en stor tilfredsstillelse ved at høre eller se, at andre oprigtigt bruger og kan lide, hvad jeg har skabt.”

Vil du gerne vide mere om, hvad de to unge mennesker arbejder med, så ring på tlf. 76131445. Du kan også følge os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev ‘Gode Vibrationer’. Så er du opdateret!

Foto: Frank Helbo Christensen. Udviklingsteamet fra venstre Vadim, Asger, Tarek.