fbpx

Også små lokale virksomheder har spændende jobs

kodning Zispa skole Vejen Kommune

Også små lokale virksomheder har spændende jobs

600 315 Zispa IT-teknologi, samarbejde og vidensdeling for virksomheder

Også små lokale virksomheder har spændende jobs!

Ved udgangen af 2018 har godt 270 elever fra Højmarkskolen i Holsted været på virksomhedsbesøg hos Zispa. Besøgene er en del af af et pilotprojekt – og et samarbejde – mellem Vejen Kommune, skoler og lokale virksomheder.

Formålet med pilotprojektet er at give eleverne indblik i de mange spændende jobmuligheder lokalt. Samtidig er formålet med pilotprojektet også at give eleverne en forståelse for, hvordan fagene i skolen – i første omgang engelsk og naturfag – kan bruges i det virkelige liv.

– Spørger du eleverne, hvilke danske virksomheder, de kan nævne – og måske vil arbejde i en dag? Så nævner de store koncerner som fx Lego, Mærsk og Danfoss. Og snart også de store udenlandske som Facebook, Google og Apple, som etablerer sig i Danmark, siger Frank Helbo Christensen, partner i Zispa, og fortsætter:

– Det kommer ofte bag på unge kandidater, at vores hverdag i høj grad går ud på at forstå mennesker, se sammenhængene i deres arbejdsprocesser og gøre videndeling let. Ud over, at it-medarbejdere hos Zispa har fordel af kulturforståelse, så er det også en fordel at være god til engelsk. En af vores it-medarbejdere er rumænsk statsborger og uddannet fra Ålborg Universitet i Esbjerg. Selvom han lærer dansk, så er der bare mange ting, der gør det engelske sprog nødvendigt.

Besøgene fra Højmarkskolen i Holsted fortsætter ind i 2019.

Vil du vide mere? Så kontakt Frank Helbo Christensen, +45 76 13 14 45, fhc@zispa.dk

Følg Zispa på Facebook og LinkedIn

Læs mere i denne artikel fra Jyske Vestkysten

Besparelse per måned

Antal medarbejdere
:-)
:-)
Timetakst i kr
:-(
:-(

Arbejdstimer md
;-)
;-)
Forventet effekt i %
:-/
:-/

Resultat
:-O
:-O