fbpx

HVORFOR SKAL DU VÆLGE OS?

Med fælles fokus skaber du resultater og succes. Vi kalder det Work As One

Vi forener mennesker, teknologi og forretning

Lær mere om #WorkAsOne

Gratis guide: Død over indbakken – bryd ud af indbakkens videnssilo

Hent vores gratis guide – få gode råd og inspiration til, hvordan du arbejder mere effektivt. Så skaber du bedre overblik for dig selv og dine kollegaer. Derfor siger vi: Død over indbakken!

Hent din gratis guide

Vidste du?

Vores navn “ZISPA” kommer fra det spanske ord “Chispa”, som betyder ‘gnist’. Den gnist, som tændes når en ny og lys idé opstår. Chispa er også det spanske navn for Georg Gearløs’ Lille Hjælper. Den lille fyr, der hjælper i værkstedet og skaffer de rigtige værktøjer, så Georg kan udvikle de bedste opfindelser. Vi hjælper dig med at skabe de gode vibrationer, så det virker i hele organisationen.

Gentænk din forretning | Rethink your business

Må vi byde på kaffe? Kom og få en uforpligtende snak om, hvordan du kan gentænke dig forretning. Gør forretningen nemmere og mere effektivt med IT-teknologi. Rethink your business

Dit navn

Dit telefonnr.

Din e-mail

Frank Helbo Christensen
Forretning
Jan B. Laursen
Teknologi
Tom Frandsen
Løsning
Peter Bleeg Jessen
Teknologi
Michael Krogh
Salg
Vinni Lyhne Bjerg
Løsning
Tarek Orfali
Udvikling
Christina Prangsgaard
Kommunikation
Johnni Dahl Sørensen
Teknologi
Vadim Berladean
Udvikling
Lone Holm
Økonomi

ZISPA
Ådalen 13
6600 Vejen
Tlf. 76 13 14 45
CVR 32306012

Vi er et team af dedikerede og talentfulde løsningsarkitekter, forretningsudviklere og teknikere, som arbejder hårdt for at skabe de bedste resultater for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi sætter en stor ære i at gøre det, der er svært, så simpelt og enkelt som muligt. Og sørger altid for at gode vibrationer i små og mellemstore danske virksomheder.