fbpx
  • 0

  WAO APP

  Zispa projekt App

  Virksomheder har forskellige behov, og forskellige ønsker til en projekt-App til planlægning og overblik. Derfor udvikler vi Apps som kan skræddersyes efter ønske, med hensyn til både design og funktionalitet. Vores løsninger kan integreres i virksomhedens projekt-App, så i altid har værktøjet lige ved hånden.

  Zispa projekt App

  Opgavestyring

  Håndter firmaets opgaver på brugervenlig og praktisk vis, lige ved hånden på din mobile enhed. Tag tid på opgaverne, ændre status, rediger og tilpas alt efter behov i din hverdag, omend du er på farten eller ej.

  Events

  Tilmeld dig kurser og events direkte fra din mobile enhed. Få overblik over nuværende og kommende kurser, samt dine kursusbeviser og certifikater. Kom med evalueringer på events, og hjælp organisationen til at blive bedre.

  Tilpasning

  Få skræddersyet virksomhedens mobile værktøj ned til mindste detalje, alt efter hvad dit firma har brug for. Tilføj løbende funktioner, se hvad vi kan tilbyde, og kom med foreslag til nye løsninger baseret på jeres behov.

  Login

  For at kunne bruge værktøjerne i WAO projekt-App, skal den enkelte bruger have oprettet en profil bestående af brugernavn, adgangskode, mail mm. Den selvsamme profil skal bruges til logge ind på App’en, ved at indtaste brugernavn og kode. På selve App’en er der også mulighed for at redigere brugerprofilen, personliggøre den med en avatar / profilbillede, og tilføje flere informationer efter virksomhedens behov.

  Opgavestyring

  WAO projekt-App er direkte forbundet med dit Target Board / dine opgaver. Så snart de er sat i gang, dukker de op i App’en, hvor i listerne afhænger af, hvad status på opgaven, er sat til – er det en opgave du skal i gang med, en du har færdiggjort, en der venter på andres beslutninger etc. alt efter din afdelings behov for at sortere i opgaverne. Der her er mulighed for at skabe nye opgaver, sortere i opgaverne, se og redigere indholdet, uploade filer, kommentere og se andres kommentarer – og kan signalere til dine kollegaer, hvor langt du er med opgaven.

  Din opgaveliste kan bestå af møder, kørsel, men også opgaver fra drift, strategi og projekter. Men du kan jo kun arbejde med én opgave ad gangen.

  Tidsregistrering

  Opgaveliste

  Du får de opgaver i din liste, som du har ansvar for at løse, og som du nu skal have fokus på. Du kan sorterer på prioritet, titel eller dato.

  Vil du tidsregistrere på en given opgave på WAO projekt-App, kan du aktivere en timer og stopper den igen, når du skifter eller holder en pause med opgaven. Tidsregistreringen samles op på opgaven, hvormed du kan sammenholde den med de timer, som du troede opgaven ville tage. Har du tilkøbt vores Target Board ligges timerne ligeledes ind i overblikket her.

  Fra denne opgaveliste kan du: starte og stoppe tidstagning, starte og stoppe kilometerregistreringer (hvis dette er tilkøbt) samt signalere færdighedsgrad i procent, til dine kollegaer og afslutte en færdiggjort opgave.

  TimeCube

  Ønsker du en lettere tilgang til bestemte opgaver i WAO projekt-App, så er der her mulighed for at føje en genvej ind i den virtuelle cube ’TimeCube’, hvormed du får et overblik over f.eks. ad-hoc opgaver (Her bruger vi det til administrative opgaver og supportopgaver). Du kan ligeledes starte og stoppe tidtagning, samt redigere i opgaven herfra. Du kan drag and droppe fliserne rundt og ændre farver således, at du kan genkende dine opgaver hurtigt.

  TimeBucket

  Når dagen er slut, har du behov for at se om, du har fået registreret alle dine timer. Det får du med TimeList eller TimeBucket.

  I TimeBucket får du med farver og højder et visuelt overblik over din dag. Du kan se om, du har manglende tidsregistreringer, om du har parkerede tidsregistreringer, der endnu ikke er godkendte, samt alle dem du har godkendt.

  Har du glemt at lave en registrering i WAO projekt-App, har vi sørget for en ’quick way’ at gøre det på.

  TimeList har det formål at du hurtigt – igen visuelt, kan se hvor mange timer du har angivet samt om du mangler at godkende nogle timeregistreringer.

  Planning Poker

  Planning Poker konceptet går kort sagt ud på at sparre med andre medarbejdere – som er involveret i samme opgave som dig, om hvor lang tid opgaven vil tage at gennemføre. Løsningen i WAO projekt-App kan kun anvendes i forbindelse med backofficeproduktet Target Board.

  Alle opgaver i backoffice har et ID-nummer. Dette ID-nummer tastes ind på App’en Planning Poker side af hvert teammedlem. De kan nu angive deres vurdering af, hvor lang tid en given opgaver tager at løse.

  Når alle har stemt vil man i backoffice kunne se hvert teammedlems stemme, som så vil kunne åbne en drøftelse af disse vurderinger, hvormed man som team kommer nærmere en fælles enighed omkring det forventede antal timer, der skal til for at gennemføre opgaven.

  Kommentarliste

  Her findes den fulde liste over nylige kommentarer, som andre har tagget dig på som modtager i – om det er i opgaver eller i blogs.

  Kilometerregistrering

  Er du meget ude af huset, og synes du det er bøvlet med de der kilometer-registreringer. Så er her løsningen.

  WAO projekt-App kan starte en km-registrering på vejen ud af døren. App’en foreslår automatisk fra adresse. Når du kommer frem stopper du den, og App’en foreslår nu en til adresse (baseret på Google Maps API’er). Har den ramt forkert kan du i dropdown-listen for f.eks. til adressen vælge de steder, der ligger inden for 50 meter fra, hvor du står. En gang rettet – altid rettet, så næste gang du rammer adressen igen, vil App’en automatisk foreslå, den adresse du valgte sidste gang.

  Kan du ikke finde stedet fordi det f.eks. er en privat adresse, så kan du lave en manuel indtastning af adressen Google beregner alligevel kilometerafstanden af sig selv.

  Systemet kan kobles til flere ERP og løn-behandlingsprogrammer. Så du opnår fuld digitalisering.

  Nyhedsstrøm

  Se de seneste nyheder i newsfeedet. Læs en given nyhed, se indholdet samt vedhæftede filer og kommentarer.  Du kan ligeledes selv vedhæfte nye filer, og komme med kommentarer direkte fra din mobil.

  Events

  Tilmelding

  For at kunne komme til events og kurser, kræver det en adgangsbillet med en QR kode til scanning. Den får man ved at tilmelde sig eventet via WAO projekt-App, hvorefter der modtages en billet via den registrerede mail eller på App.

  Når deltageren møder op ved selve eventet eller kurset scannes billetten ind af en medarbejder, der har adgang til en QR scanner i App’en. Alt i samme projekt-App.

  Yderligere kan man se hvilke kurser man er tilmeldt, samt hvilke man har er gennemført.

  Certifikater

  For hvert gennemført kursus modtages et certifikat / kursusbevis som dokumentation, direkte i WAO projekt-App, hvormed du altid har styr på dine certifikater – Ligesom du kan videresende og printe dem ud via dine smartphone funktionaliteter.

  Evaluering

  Vi kan alle blive bedre – så hvorfor ikke få dine deltagere til, at evaluere dit event eller kursus.

  Deltageren modtager et ID, hvormed de kan downloade et spørgeskema direkte på WAO projekt-App. Var det interessant, var det spændende, var budskabet klart, eller var det bare langtrukkent og forvirrende? Alle input vil hjælpe til at gøre det til et endnu bedre arrangement næste gang. Kend dit publikum! Viden er magt!

  I backoffice kan du opsamle statistik på spørgsmålene og trække dem ud til videre bearbejdelse.

  Notifikationer

  Jævnligt kommer WAO projekt-App med påmindelser om opgaver og tidsregistrering. Der er mulighed for at ændre på, hvornår den skal komme med påmindelser – eller helt slå dem fra.

  Tilpasning

  Vi tilpasser WAO projekt-App funktionelt og visuelt til den enkelte kundens behov. Visuelt er der tale om farver og firmalogo, hvor der funktionelt er tale om hvad jeres projekt-App primært skal bruges til – hvad der har førsteprioritet, så den som værktøj bliver så brugervenlig som muligt. Det er muligt at tilkøbe flere funktioner hen ad vejen, samt ændre på hvordan den pt er sat op, alt efter om kundens behov har ændret sig.

  • 0
  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Brugerlicens
  kr

  Årlig pris per medarbejder
  Kryptering
  kr

  2 årigt krypterings-certifikat
  ((Antal medarbejdere x Brugerlicens) / 12) + (Kryptering / 24)
  Resultat
  kr

  Pris per måned

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X

  Brugerlicens
  kr

  Pris per intern medarbejder

  Serverplads
  kr

  Leje af platform

  Infoskærm
  300 kr

  SCRUM
  350 kr

  Portefølje
  350 kr

  Target Board
  450 kr

  Gantt
  450 kr

  Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

  Resultat
  kr

  Pris per måned

  KOSTPRIS PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Brugerlicens
  kr

  Pris per intern medarbejder
  Serverplads
  kr

  Leje af platform
  Kryptering
  kr

  2 årigt krypterings-certifikat
  Infoskærm
  300 kr
  SCRUM
  350 kr
  Portefølje
  350 kr
  Target Board
  450 kr
  Gantt
  450 kr
  Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + (Kryptering / 24) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

  Resultat
  kr

  Pris per måned

  BESPARELSE PER MÅNED
  Antal ansatte
  stk

  X
  Timeomk.
  kr

  Produktion: 265 kr
  Administration: 330 kr
  Ingeniør: 440 kr
  Arbejdstid
  min

  Minutter per dag
  Arbejdsdage
  d

  Arbejdsdage
  per måned
  (((Antal ansatte x Arbejdstid) x Arbejdsdage) / 60) x Timeomk.

  Resultat
  kr

  Sparet per måned

  Prøv FiLR

  - gratis og uforpligtende i 14 dage
  Du skal blot udfylde kontaktformularen, så får du en mail fra os med nemme instruktioner til at komme i gang.

   KOSTPRIS PER MÅNED
   Antal ChromeBit's
   stk

   X
   ChromeBit mini-pc
   kr

   Pris per ChromeBit
   Antal ansatte
   stk

   Dem som skaber indhold
   Internal user
   kr

   Pris per medarbejder
   Antal skærme
   stk

   X
   WAO screen
   kr

   Pris per skærm per måned
   WAO site
   kr

   Leje af plads
   WAO space
   GB

   5 kr per GB
   (10 GB standard)
   *Tilpasning af skærmlayout: Pris efter aftale
   WAO site + (Antal ChromeBit's x ChromeBit mini-pc) + (Antal ansatte x Internal user) + (WAO screen x Antal skærme) + WAO space
   Resultat
   kr

   Pris per måned

   KOSTPRIS PER MÅNED
   Antal ansatte
   stk

   Eksterne brugere er gratis
   WAO user
   kr

   Pris per intern medarbejder
   WAO site
   kr

   Leje af platform
   WAO Space
   GB

   5 kr per GB
   (10 GB standard)
   SCRUM
   350 kr
   Target Board
   450 kr
   Portefølje
   350 kr
   Gantt
   450 kr
   WAO site + (Antal ansatte x WAO user) + WAO Space + SCRUM + Target Board + Portefølje + Gantt

   Resultat
   kr

   Pris per måned

   BESPARELSE PER MÅNED
   Antal ansatte
   stk

   X
   Timeomk.
   kr

   Produktion: 265 kr
   Administration: 330 kr
   Ingeniør: 440 kr
   Arbejdstimer
   t

   Timer per måned
   Forventet effekt
   %

   X
   Antal ansatte x Timeomk. x Arbejdstimer x Forventet effekt

   Resultat
   kr

   Sparet per måned