fbpx

WAO APP

app, iphone, zispa, wao, escolar, android, ios, smartphone, tiempo, wao app, zispa app, kursusadministration, projektstyring, projekt app, projektstyring app

Virksomheder har forskellige behov, og forskellige ønsker til en projekt-App til planlægning og overblik. Derfor udvikler vi Apps som kan skræddersyes efter ønske, med hensyn til både design og funktionalitet. Vores løsninger kan integreres i virksomhedens projekt-App, så i altid har værktøjet lige ved hånden.

app, iphone, zispa, wao, escolar, android, ios, smartphone, tiempo, wao app, zispa app, kursusadministration, projektstyring, projekt app, projektstyring app

Opgavestyring

Håndter firmaets opgaver på brugervenlig og praktisk vis, lige ved hånden på din mobile enhed. Tag tid på opgaverne, ændre status, rediger og tilpas alt efter behov i din hverdag, omend du er på farten eller ej.

Events

Tilmeld dig kurser og events direkte fra din mobile enhed. Få overblik over nuværende og kommende kurser, samt dine kursusbeviser og certifikater. Kom med evalueringer på events, og hjælp organisationen til at blive bedre.

Tilpasning

Få skræddersyet virksomhedens mobile værktøj ned til mindste detalje, alt efter hvad dit firma har brug for. Tilføj løbende funktioner, se hvad vi kan tilbyde, og kom med foreslag til nye løsninger baseret på jeres behov.

Login

For at kunne bruge værktøjerne i WAO projekt-App, skal den enkelte bruger have oprettet en profil bestående af brugernavn, adgangskode, mail mm. Den selvsamme profil skal bruges til logge ind på App’en, ved at indtaste brugernavn og kode. På selve App’en er der også mulighed for at redigere brugerprofilen, personliggøre den med en avatar / profilbillede, og tilføje flere informationer efter virksomhedens behov.

Opgavestyring

WAO projekt-App er direkte forbundet med dit Target Board / dine opgaver. Så snart de er sat i gang, dukker de op i App’en, hvor i listerne afhænger af, hvad status på opgaven, er sat til – er det en opgave du skal i gang med, en du har færdiggjort, en der venter på andres beslutninger etc. alt efter din afdelings behov for at sortere i opgaverne. Der her er mulighed for at skabe nye opgaver, sortere i opgaverne, se og redigere indholdet, uploade filer, kommentere og se andres kommentarer – og kan signalere til dine kollegaer, hvor langt du er med opgaven.

Din opgaveliste kan bestå af møder, kørsel, men også opgaver fra drift, strategi og projekter. Men du kan jo kun arbejde med én opgave ad gangen.

Tidsregistrering

Opgaveliste

Du får de opgaver i din liste, som du har ansvar for at løse, og som du nu skal have fokus på. Du kan sorterer på prioritet, titel eller dato.

Vil du tidsregistrere på en given opgave på WAO projekt-App, kan du aktivere en timer og stopper den igen, når du skifter eller holder en pause med opgaven. Tidsregistreringen samles op på opgaven, hvormed du kan sammenholde den med de timer, som du troede opgaven ville tage. Har du tilkøbt vores Target Board ligges timerne ligeledes ind i overblikket her.

Fra denne opgaveliste kan du: starte og stoppe tidstagning, starte og stoppe kilometerregistreringer (hvis dette er tilkøbt) samt signalere færdighedsgrad i procent, til dine kollegaer og afslutte en færdiggjort opgave.

TimeCube

Ønsker du en lettere tilgang til bestemte opgaver i WAO projekt-App, så er der her mulighed for at føje en genvej ind i den virtuelle cube ’TimeCube’, hvormed du får et overblik over f.eks. ad-hoc opgaver (Her bruger vi det til administrative opgaver og supportopgaver). Du kan ligeledes starte og stoppe tidtagning, samt redigere i opgaven herfra. Du kan drag and droppe fliserne rundt og ændre farver således, at du kan genkende dine opgaver hurtigt.

TimeBucket

Når dagen er slut, har du behov for at se om, du har fået registreret alle dine timer. Det får du med TimeList eller TimeBucket.

I TimeBucket får du med farver og højder et visuelt overblik over din dag. Du kan se om, du har manglende tidsregistreringer, om du har parkerede tidsregistreringer, der endnu ikke er godkendte, samt alle dem du har godkendt.

Har du glemt at lave en registrering i WAO projekt-App, har vi sørget for en ’quick way’ at gøre det på.

TimeList har det formål at du hurtigt – igen visuelt, kan se hvor mange timer du har angivet samt om du mangler at godkende nogle timeregistreringer.

Planning Poker

Planning Poker konceptet går kort sagt ud på at sparre med andre medarbejdere – som er involveret i samme opgave som dig, om hvor lang tid opgaven vil tage at gennemføre. Løsningen i WAO projekt-App kan kun anvendes i forbindelse med backofficeproduktet Target Board.

Alle opgaver i backoffice har et ID-nummer. Dette ID-nummer tastes ind på App’en Planning Poker side af hvert teammedlem. De kan nu angive deres vurdering af, hvor lang tid en given opgaver tager at løse.

Når alle har stemt vil man i backoffice kunne se hvert teammedlems stemme, som så vil kunne åbne en drøftelse af disse vurderinger, hvormed man som team kommer nærmere en fælles enighed omkring det forventede antal timer, der skal til for at gennemføre opgaven.

Kommentarliste

Her findes den fulde liste over nylige kommentarer, som andre har tagget dig på som modtager i – om det er i opgaver eller i blogs.

Kilometerregistrering

Er du meget ude af huset, og synes du det er bøvlet med de der kilometer-registreringer. Så er her løsningen.

WAO projekt-App kan starte en km-registrering på vejen ud af døren. App’en foreslår automatisk fra adresse. Når du kommer frem stopper du den, og App’en foreslår nu en til adresse (baseret på Google Maps API’er). Har den ramt forkert kan du i dropdown-listen for f.eks. til adressen vælge de steder, der ligger inden for 50 meter fra, hvor du står. En gang rettet – altid rettet, så næste gang du rammer adressen igen, vil App’en automatisk foreslå, den adresse du valgte sidste gang.

Kan du ikke finde stedet fordi det f.eks. er en privat adresse, så kan du lave en manuel indtastning af adressen Google beregner alligevel kilometerafstanden af sig selv.

Systemet kan kobles til flere ERP og løn-behandlingsprogrammer. Så du opnår fuld digitalisering.

Nyhedsstrøm

Se de seneste nyheder i newsfeedet. Læs en given nyhed, se indholdet samt vedhæftede filer og kommentarer.  Du kan ligeledes selv vedhæfte nye filer, og komme med kommentarer direkte fra din mobil.

Events

Tilmelding

For at kunne komme til events og kurser, kræver det en adgangsbillet med en QR kode til scanning. Den får man ved at tilmelde sig eventet via WAO projekt-App, hvorefter der modtages en billet via den registrerede mail eller på App.

Når deltageren møder op ved selve eventet eller kurset scannes billetten ind af en medarbejder, der har adgang til en QR scanner i App’en. Alt i samme projekt-App.

Yderligere kan man se hvilke kurser man er tilmeldt, samt hvilke man har er gennemført.

Certifikater

For hvert gennemført kursus modtages et certifikat / kursusbevis som dokumentation, direkte i WAO projekt-App, hvormed du altid har styr på dine certifikater – Ligesom du kan videresende og printe dem ud via dine smartphone funktionaliteter.

Evaluering

Vi kan alle blive bedre – så hvorfor ikke få dine deltagere til, at evaluere dit event eller kursus.

Deltageren modtager et ID, hvormed de kan downloade et spørgeskema direkte på WAO projekt-App. Var det interessant, var det spændende, var budskabet klart, eller var det bare langtrukkent og forvirrende? Alle input vil hjælpe til at gøre det til et endnu bedre arrangement næste gang. Kend dit publikum! Viden er magt!

I backoffice kan du opsamle statistik på spørgsmålene og trække dem ud til videre bearbejdelse.

Notifikationer

Jævnligt kommer WAO projekt-App med påmindelser om opgaver og tidsregistrering. Der er mulighed for at ændre på, hvornår den skal komme med påmindelser – eller helt slå dem fra.

Tilpasning

Vi tilpasser WAO projekt-App funktionelt og visuelt til den enkelte kundens behov. Visuelt er der tale om farver og firmalogo, hvor der funktionelt er tale om hvad jeres projekt-App primært skal bruges til – hvad der har førsteprioritet, så den som værktøj bliver så brugervenlig som muligt. Det er muligt at tilkøbe flere funktioner hen ad vejen, samt ændre på hvordan den pt er sat op, alt efter om kundens behov har ændret sig.

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Brugerlicens
kr

Årlig pris per medarbejder
Kryptering
kr

2 årigt krypterings-certifikat
((Antal medarbejdere x Brugerlicens) / 12) + (Kryptering / 24)
Resultat
kr

Pris per måned

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X

Brugerlicens
kr

Pris per intern medarbejder

Serverplads
kr

Leje af platform

Infoskærm
300 kr

SCRUM
350 kr

Portefølje
350 kr

Target Board
450 kr

Gantt
450 kr

Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

Resultat
kr

Pris per måned

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Brugerlicens
kr

Pris per intern medarbejder
Serverplads
kr

Leje af platform
Kryptering
kr

2 årigt krypterings-certifikat
Infoskærm
300 kr
SCRUM
350 kr
Portefølje
350 kr
Target Board
450 kr
Gantt
450 kr
Serverplads + (Antal ansatte x Brugerlicens) + (Kryptering / 24) + Infoskærm + SCRUM + Portefølje + Target Board + Gantt

Resultat
kr

Pris per måned

BESPARELSE PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Timeomk.
kr

Produktion: 265 kr
Administration: 330 kr
Ingeniør: 440 kr
Arbejdstid
min

Minutter per dag
Arbejdsdage
d

Arbejdsdage
per måned
(((Antal ansatte x Arbejdstid) x Arbejdsdage) / 60) x Timeomk.

Resultat
kr

Sparet per måned

Prøv FiLR

- gratis og uforpligtende i 14 dage
Du skal blot udfylde kontaktformularen, så får du en mail fra os med nemme instruktioner til at komme i gang.


captcha

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ChromeBit's
stk

X
ChromeBit mini-pc
kr

Pris per ChromeBit
Antal ansatte
stk

Dem som skaber indhold
Internal user
kr

Pris per medarbejder
Antal skærme
stk

X
WAO screen
kr

Pris per skærm per måned
WAO site
kr

Leje af plads
WAO space
GB

5 kr per GB
(10 GB standard)
*Tilpasning af skærmlayout: Pris efter aftale
WAO site + (Antal ChromeBit's x ChromeBit mini-pc) + (Antal ansatte x Internal user) + (WAO screen x Antal skærme) + WAO space
Resultat
kr

Pris per måned

KOSTPRIS PER MÅNED
Antal ansatte
stk

Eksterne brugere er gratis
WAO user
kr

Pris per intern medarbejder
WAO site
kr

Leje af platform
WAO Space
GB

5 kr per GB
(10 GB standard)
SCRUM
350 kr
Target Board
450 kr
Portefølje
350 kr
Gantt
450 kr
WAO site + (Antal ansatte x WAO user) + WAO Space + SCRUM + Target Board + Portefølje + Gantt

Resultat
kr

Pris per måned

BESPARELSE PER MÅNED
Antal ansatte
stk

X
Timeomk.
kr

Produktion: 265 kr
Administration: 330 kr
Ingeniør: 440 kr
Arbejdstimer
t

Timer per måned
Forventet effekt
%

X
Antal ansatte x Timeomk. x Arbejdstimer x Forventet effekt

Resultat
kr

Sparet per måned